Galerie de Ploegh

Expositie is afgelopen

Affordable Art Fair Amsterdam 2018

Tentoonstelling 01-11-2018 t/m 04-11-2018 > Amsterdam
Galerie de Ploegh Affordable Art Fair Amsterdam 2018
Friendly fox van Marjan Jaspers
De Ploegh presenteert werk van 16 kunstenaars. Schilderijen, grafiek, tekeningen, fotografie en beelden van keramiek, glas, steen, metaal: er wordt een diversiteit aan stijlen en technieken getoond. Betaalbare kunst voor de beginnende kunstliefhebber én de ervaren kunstkenner.
De Ploegh is een landelijk kunstenaarscollectief met een eigen galerie in Amersfoort. Rond de honderd kunstenaars hebben zich verenigd en door de veelzijdigheid aan disciplines kan de galerie een divers en spannend tentoonstellingsprogramma bieden. Zowel binnen als buiten de galerie, want De Ploegh organiseert landelijk projecten en tentoonstellingen, zoals deelname aan de Affordable Art Fair 2018.

KUNSTENAARS Ans Bakker, Nicolette Bénard, Barbara Bläsing, Hannah Blom, Henriëtte Coppes, Michiel Deylius, Janine Eshuis, Famke Hajonides, Marjan Jaspers, Suus Kooijman, Nan Mulder, Frits Nolte, Marieloes Reek, Lies Verdenius, Rolf Weijburg, Erica Welling

U bent van harte welkom in stand C9!
Galerie de Ploegh Amersfoort

Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.
Deze kunstenaarsvereniging groeit nog steeds waarin de meeste artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd.

Bekende leden waren/zijn o.a. Jaap Hillenius, Jaap Ploos van Amstel, Jan Meefout, Gea Karhof, Jeroen Hermkens, Marcel Schellekens. Een goede kunstenaarsvereniging is een broeikas voor talent en een bron van inspiratie voor kunstenaars en publiek.

Met name de inmiddels befaamde Grafiekmanifestatie trekt jaarlijks een omvangrijk publiek naar De Ploegh.

Openingstijden

donderdag en vrijdag
11.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag
13.00 - 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Galerie de Ploegh"