Galerie de Ploegh

Expositie is afgelopen

Galerie De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam 2021: Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst 2021

Tentoonstelling 27-10-2021 t/m 31-10-2021 > Amsterdam
Galerie de Ploegh Galerie De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam 2021: Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst 2021
Galerie de Ploegh Galerie De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam 2021: Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst 2021 (2)
Galerie de Ploegh Galerie De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam 2021: Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst 2021 (3)
Galerie de Ploegh Galerie De Ploegh op de Affordable Art Fair Amsterdam 2021: Dé beurs voor betaalbare hedendaagse kunst 2021 (4)
Galerie de Ploegh zal dit jaar opnieuw vertegenwoordigd worden op de Affordable Art Fair 2021 in Amsterdam. Twaalf kunstenaars tonen grafiek, objecten, schilderijen, fotografie, keramiek, textiel, mixedmedia, collages en kleuretsen. Een diversiteit aan stijlen en technieken; of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of een eerste koper, de Affordable Art Fair is een geweldige plek om verliefd te worden op geselecteerde betaalbare kunst.
De Ploegh is een landelijk kunstenaarscollectief met een eigen galerie in Amersfoort. De vereniging heeft ruim honderd kunstenaarsleden en biedt daardoor een veelzijdig en divers tentoonstellingsprogramma in de eigen galerie. Daarnaast organiseert De Ploegh exposities in samenwerking met andere culturele instellingen.
De deelnemende kunstenaars zijn Peter van den Akker, Nicolette Bénard, Janine Eshuis, Famke Hajonides, Anton Havelaar, Thijmen van Kooij, Suus Kooijman, Mark van Praagh, Monique Sleegers, Nannita van Veen, Thea Vos en Rolf Weijburg.
Galerie de Ploegh Amersfoort

Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.
Deze kunstenaarsvereniging groeit nog steeds waarin de meeste artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd.

Bekende leden waren/zijn o.a. Jaap Hillenius, Jaap Ploos van Amstel, Jan Meefout, Gea Karhof, Jeroen Hermkens, Marcel Schellekens. Een goede kunstenaarsvereniging is een broeikas voor talent en een bron van inspiratie voor kunstenaars en publiek.

Met name de inmiddels befaamde Grafiekmanifestatie trekt jaarlijks een omvangrijk publiek naar De Ploegh.

Openingstijden

donderdag en vrijdag
11.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag
13.00 - 17.00 uur

Contact

Galerie de Ploegh
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort
Nederland
Tel: 033 4750770

www.deploegh.nl

35 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie de Ploegh