Marian Govers-Jilesen

Expositie is afgelopen

Ingetogen en Krachtig

Tentoonstelling 21-07-2018 t/m 05-08-2018 > Velp bij Grave
Marian Govers-Jilesen exposeert in Kerkje te Velp, tijdens de opening een solo optreden van Kyara van Ras.


Op zaterdag 21 juli om 14.00 uur is in het Kerkje te Velp, de feestelijke vernissage van de expositie: ‘Ingetogen en Krachtig’ omlijst door een uitvoering van het muziekstuk Madrigal van de componist Gaubert door Kyara van Ras(dwarsfluit). De expositie loopt van 21 juli t/m 5 augustus 2018.

Het van oorsprong Romaans kerkje, is het perfecte decor voor de expositie ‘Ingetogen en Krachtig’.
In tijden van drukte en rumoer komen 5 kunstenaars bijeen om de bezoeker in alle rust te laten genieten van ingetogen, maar gelijk ook krachtig werk…..
Voor deze tentoonstelling selecteerde Marian werk van kunstenaars die, net als zijzelf, zich bezighouden met gematigd en sober kleurgebruik.

Een kwalitatief hoogwaardige groepsexpositie van stichting KuBra met 5 kunstenaars; Marian Govers-Jilesen(surrealistische wandwerken van papier, glas, pallethout, linnen en leer), An Brzoskowski(keramische realistische beelden), Eduard Linders(abstraherende landschappen-olieverfschilderijen), Wil van Gemert(realistische stillevens-olieverfschilderijen) en Gerda Kunst(sculpturen van botjes, ruwe edelsteentjes, oud hout, vogelveren, leer, verwrongen stukken ijzer).


Kerkje (KihK), Pastoor Loefsweg 1, 5363 VE Velp(Grave). Expositie loopt van 21 juli t/m 5 augustus 2018 en is geopend op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door de kunstenaars. Toegang gratis. U bent van harte welkom.

atelierbezoek op afspraak

Contact

Marian Govers-Jilesen
lange schoolstraat 4
5454 gt Sint Hubert
Nederland

www.govers-jilesen.nl

2110 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Marian Govers-Jilesen