favorietenVerwijder uit favorieten

Ineke Koops (Atelier Kerineke)

Expositie is afgelopen

Keramiek ontmoet schilderkunst in Kerkje Middelie

Tentoonstelling 27-04-2013 t/m 05-05-2013 > Middelie
Ineke Koops (Atelier Kerineke) Keramiek ontmoet schilderkunst in Kerkje Middelie

In de weekenden 27/28 april en 4/5 mei exposeren Ineke Koops, Erica Dooijes-Hoogwijk, Jurgen van den Hoek en Daniel Bende in het Kerkje van Middelie.
Mooie verstilde keramiek, vrolijk gedecoreerde keramiekvormen, schilderijen in realistische stijl met herhaling en figuratieve gedraaide keramiek op een prachtige locatie bijeen.
De 4 kunstenaars hebben elkaar ontmoet in het bestuurswerk voor een Open Atelierroute en hebben al diverse exposities achter hun naam staan. De eigenzinnige ontwerpen, vrije expressie, afwerking en kennis kenmerken hun vakmanschap.
Ondanks hun duidelijk verschillende stijlen past hun werk wonderwel bij elkaar. De kunstenaars zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. Natuurlijk kan het werk gekocht worden.
De expositie is geopend van 11 tot 17 uur, het adres is Kerkje Middelie, Middelie 79. Aanvullende informatie kunt u vinden op www.stichtingkerkmiddelie.nl
Voor informatie over de kunstenaars kunt u kijken op hun websites: www.kerineke.nl, www.dpph.nl, www.jurgenvandenhoek.nl en www.danielbende.nl

Ineke Koops (Atelier Kerineke)

  • Keramiek
  • Ruimtelijk

Mijn keramiek maak in in mijn atelier, geplaatst op de beemster klei.
Al mijn werk is handgevormd en unica en kenmerkt zich door zeer dun opgebouwde en glad afgewerkte organische vormen. De huidbewerking, met zelf ontworpen engobes en glazuur, geven juist dat extra wat nodig is om de vorm te benadrukken. Hiermee kan ik uitdrukken wat ik in mijn werk wil laten zien: verfijndheid en verstilling, maar ook elegantie en spanning.
Naast mijn vrije werk geef ik ook cursussen en workshops en maak ik in werk in opdracht.

Openingstijden

In de ochtend ben ik vrijwel altijd in mij atelier te vinden. U kunt binnenlopen of een afspraak maken voor een ander moment.

Contact


Ineke Koops (Atelier Kerineke)
Volgerweg 108
1461 CB Zuidoostbeemster
Nederland
Tel: 06-44780286

www.kerineke.nl
1199 dagen geleden bijgewerkt

Ineke Koops (Atelier Kerineke) Zuidoostbeemster
Ineke Koops (Atelier Kerineke) Zuidoostbeemster (2)

Stuur een bericht naar "Ineke Koops (Atelier Kerineke)"