Nicolette Peters

Expositie is afgelopen

Markt Twee Zaltbommel

Tentoonstelling 02-06-2022 t/m 26-06-2022 > Waalwijk
Nicolette Peters Markt Twee Zaltbommel
In de maand juni exposeer ik met mijn kunstenaarscollectief Kunstzusters Brabant bij Markt Twee, een expositielocatie en kunstwinkel in een rijksmonument in hartje Zaltbommel. We tonen er ons meest recente werk, bestaande uit schilderijen, foto’s en monotypes.

Anneke Jonckers laat zich leiden door haar intuïtie, haar plezier in het creëren en door haar grootste inspiratiebron: de natuur. Ze maakt met veel passie en creativiteit levendige afdrukken in de grafische vlakdruktechniek monotype, die naar eigen zeggen ‘de kwaliteit van het moment’ weergeven. Beweging, impuls en toeval vormen de basis voor haar werk.

De schilderijen van Sandra van der Pluym zijn geïnspireerd op de uitspraak ‘Op zoek naar een weg naar buiten’. Ze haalt inspiratie uit haar nabije omgeving en maakt daar foto’s van. Dit zijn vaak momentopnames van dingen die haar raken en van oude voorwerpen waar ze een emotie in ziet. De foto’s vormen de basis voor haar schilderijen

En ik reflecteert op mijn eigen identiteit. Ik teken, schilder en fotografeer om een plek te creëren voor mezelf, in het leven en de kunst. Een plek waar ik kan zijn, met al mijn eigen aardigheden. Dit reflecteren op mijn zijn, mijn manier van vrouw-zijn, komt voort uit de liefde voor het authentieke zelf.

Markt Twee is geopend op donderdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Zondag 5 juni, tijdens het Kunstrondje Zaltbommel op eerste Pinksterdag, zijn we alledrie aanwezig en ontvangen je dan graag om ons nieuwe werk te komen bekijken.

Markt Twee
Markt 2
5301 AL Zaltbommel

Realistische schilderijen
Fotografie

Openingstijden

Het atelier is geopend op:
dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag van 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur
koopzondag

Stuur een bericht naar Nicolette Peters