Bubble Art Projects

Expositie is afgelopen

Voorjaarsexpo in Hilton Brussel

Tentoonstelling 15-03-2019 t/m 26-04-2019 > Brussel
Kom op 15 maart samen met je kunstwerk naar Hilton Brussel City, waar wij onze speciale expositie gaan openen. Een expositie met krachtige kleurrijke werken, abstract of realistisch: als het maar vol energie zit! Het kunstwerk wordt 6 weken tentoongesteld in hartje Brussel. De lobby geeft ruimte aan diverse afmetingen, dus mail ons over je kunstwerk.

Tijdens de opening van de expositie kan de kunstenaar iets vertellen over z’n werk, style en materialen. Aansluitend is er een netwerkborrel zodat er verder genetwerkt kan worden en kunstenaars meer informatie en kennis kunnen uitwisselen. Ook dit initiatief van Bubble Art Projects is zoals altijd een meeting waar kunstenaars en kunst volledig centraal staan. Wij willen het werk vooraf zien (via foto of beter nog in real life), laat snel van je horen: vol = vol.
Aanmelden via email: info @ bubbleprojects.eu
Bubble Art Projects Utrecht

Maak kennis met Bubble Projects, een Nederlands initiatief dat internationale exposities en uitdagende kunstprojecten organiseert! Al meer dan 6 jaar hebben wij meer dan 500 kunstenaars succesvol vertegenwoordigd op verschillende locaties in Europa. Wij bieden professionele services aan kunstenaars om hun carrière een boost te geven door ze te koppelen aan een internationaal kunst netwerk en afzetmarkt.

Hoe realiseren wij dit?
We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te exposeren op unieke locaties. Zo verzorgen wij de kunstcollectie van bijvoorbeeld verschillende Hilton hotels. Momenteel organiseren we exposities in Stockholm, London, Rotterdam en Brussel, Dresden, Berlijn, Budapest. Iedere maand wordt hier een groot aantal nieuwe kunst geëxposeerd. Er is geen andere hotel groep die haar collectie zo vaak verwisseld. Wij zijn de enige in de wereld met dit bijzondere concept en we hebben een groot en veelzijdig kunstaanbod!

Iedere locatie heeft een eigen stijl en sfeer wat het erg interessant maakt voor een kunstenaar om zijn of haar werk te laten zien. Wanneer een kunstenaar geen voorkeur voor locatie heeft kunnen onze consultants uitstekend advies geven.

Afgezien hiervan organiseert Bubble Projects ook verschillende interessante kunstprojecten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden omdat we vinden dat kunst overal hoort te zijn en te kunnen komen.

Exposeren met Bubble Projects of op zoek naar een prachtig kunstwerk? Stuur een email naar info@bubbleprojects.eu voor onze aantrekkelijke voorwaarden.

Let’s art together!

Openingstijden

n.v.t.

Stuur een bericht naar "Bubble Art Projects"