Bubble Art Projects

Expositie is afgelopen

Montmartre in Hilton Parijs

Tentoonstelling 05-04-2019 t/m 05-05-2019 > Parijs
Montmartre is een hoge heuvel en een wijk in Parijs van zo’n 134 meter hoog. Boven op Montmartre is er een mooi uitzicht op de stad. De wijk Montmartre trekt al heel lang veel kunstenaars en vooral schilders. Op de Place du Tertre, boven op de heuvel, worden speciaal voor toeristen gemaakte schilderijen verkocht.

’Bubble Art Projects haalt het ‘Place du Tertre’ naar Hilton Parijs.
Welk werk laat jij zien? Kleurrijke, knallend of realistisch?
http://www.bubbleprojects.eu/monmartre-in-hilton-parijs/
Bubble Art Projects Utrecht

Maak kennis met Bubble Projects, een Nederlands initiatief dat internationale exposities en uitdagende kunstprojecten organiseert! Al meer dan 6 jaar hebben wij meer dan 500 kunstenaars succesvol vertegenwoordigd op verschillende locaties in Europa. Wij bieden professionele services aan kunstenaars om hun carrière een boost te geven door ze te koppelen aan een internationaal kunst netwerk en afzetmarkt.

Hoe realiseren wij dit?
We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te exposeren op unieke locaties. Zo verzorgen wij de kunstcollectie van bijvoorbeeld verschillende Hilton hotels. Momenteel organiseren we exposities in Stockholm, London, Rotterdam en Brussel, Dresden, Berlijn, Budapest. Iedere maand wordt hier een groot aantal nieuwe kunst geëxposeerd. Er is geen andere hotel groep die haar collectie zo vaak verwisseld. Wij zijn de enige in de wereld met dit bijzondere concept en we hebben een groot en veelzijdig kunstaanbod!

Iedere locatie heeft een eigen stijl en sfeer wat het erg interessant maakt voor een kunstenaar om zijn of haar werk te laten zien. Wanneer een kunstenaar geen voorkeur voor locatie heeft kunnen onze consultants uitstekend advies geven.

Afgezien hiervan organiseert Bubble Projects ook verschillende interessante kunstprojecten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden omdat we vinden dat kunst overal hoort te zijn en te kunnen komen.

Exposeren met Bubble Projects of op zoek naar een prachtig kunstwerk? Stuur een email naar info@bubbleprojects.eu voor onze aantrekkelijke voorwaarden.

Let’s art together!

Openingstijden

n.v.t.

Stuur een bericht naar "Bubble Art Projects"