Vereniging voor vrijetijdskunstenaars

Expositie is afgelopen

Jubileumexpositie in Stadhuis Arnhem

Tentoonstelling 12-10-2019 t/m 16-10-2019 > Arnhem
Vereniging voor vrijetijdskunstenaars Jubileumexpositie in Stadhuis Arnhem
beeldhouwen in de tuin van de KWA
De vereniging van vrijetijdskunstenaars KWA bestaat vijftig jaar en exposeert van 12 t/m 16 oktober werken in de Burgerzaal van het Arnhemse stadhuis. De titel van de expositie is ‘Variatie in eigenheid’. Leden van de KWA - in totaal driehonderd in getal – tonen een variëteit aan beeldende kunst, ieder in een eigen stijl.
De leden van de KWA vormen een gevarieerd gezelschap met diverse achtergronden. Wat hen bindt, is de affiniteit met allerlei vormen van beeldende kunst en de wens zich daarin verder te bekwamen. Zij doen dit onder begeleiding van ervaren docenten en kunstenaars. De leden zijn op de expositie vertegenwoordigd met één werk naar keuze. Het gaat daarbij om tekeningen, schilderijen, grafisch werk, beelden en keramiek.
De expositie is te zien op 12 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur; van 13 t/m 16 oktober van 11.00 tot 17.00 uur

De KWA is een vereniging voor vrijetijdskunstenaars die onder begeleiding van professionele kunstenaars werken aan de ontplooiing van hun creativiteit.
Ons aanbod bestaat uit diverse kunstvormen die op verschillende dagdelen voor ieder KWA-lid toegankelijk zijn. Er is volledige vrijheid wanneer en hoe vaak wordt deelgenomen aan een activiteit. We streven daarbij naar kleine groepen van 10 – 14 leden, waardoor er voldoende tijd is voor begeleiding. Ook leer je veel van elkaar, omdat in iedere groep deelnemers van verschillende niveaus samen werken.
De vereniging beschikt over een werkplaats met verschillende atelierruimten waar alle technische faciliteiten aanwezig zijn. De prachtige tuin, gedeeltelijk met overkapping, fungeert als buitenatelier. Onze ateliers zijn rolstoeltoegankelijk.
De KWA bestaat sinds 1969. De vereniging telt ca. 300 leden uit Arnhem en wijde omgeving.

Openingstijden

Er zijn cursussen op maandag t/m vrijdagochtend van 9:30 tot 12:00 uur, op maandagmiddag t/m vrijdagmiddag van 13:30 tof 16:00 uur en op maandag t/m donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur.
Er worden ook workshops georganiseerd op zaterdag, ook toegankelijk voor niet KWA-leden. Het programma staat op
www.kwa-vtk.nl

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Grafiek

Stuur een bericht naar "Vereniging voor vrijetijdskunstenaars"