Reinaerde Atelier 't Rondeel

Expositie is afgelopen

Maand van de Kunstuitleen

Tentoonstelling 07-04-2013 t/m 05-05-2013 > Wijk Bij Duurstede
Reinaerde Atelier 't Rondeel Maand van de Kunstuitleen

Week van de Kunstuitleen

Van zondag 7 april tot zondag 5 mei is het de Maand van de Kunstuitleen in galerie ’t Rondeel.
De galerie is dan tot de nok gevuld met grafiek, tekeningen en schilderijen. De tuin is afgeladen met keramiek. U kunt kiezen uit meer dan 500 kunstwerken.

Als u in deze periode een (proef) jaarabonnement op onze kunstuitleen neemt dan betaalt u maar 25 euro in plaats van 40 euro voor de rest van het jaar. U mag dan twee kunstwerken lenen en deze zo vaak omruilen als u wilt. Bovendien krijgt u een prachtig beschilderde kop en schotel als welkomstgeschenk.

Reinaerde Atelier 't Rondeel

Reinaerde Atelier 't Rondeel exposeert, verkoopt en verhuurt originele kunst van zogeheten Outsider Art kunstenaars in het centrum van Wijk bij Duurstede.In de galerie is er iedere drie maanden een nieuwe expositie van Outsider Art kunstenaars. Meestal kunst van eigen bodem, maar geregeld is er ook kunst uit het buitenland.

Naast de galerie is er een atelier, waar kunstenaars met een beperking onder professionele begeleiding hun eigen stijl kunnen ontwikkelen.

Openingstijden

Galerie en kunstuitleen zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 – 16:00 uur en iedere eerste zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur: En op afspraak.

Contact


Reinaerde Atelier 't Rondeel
Kokkestraatje 35
3961 BM Wijk Bij Duurstede
Nederland
Tel: 0343-591343

www.trondeel.nl
1752 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Reinaerde Atelier 't Rondeel"