BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra

Expositie is afgelopen

St. Jansdal / Koloriet

Tentoonstelling 06-01-2012 t/m 31-03-2012 > Harderwijk

Ik ben aangesloten bij de schilderclub Koloriet. Op de gang naar de röntgenafdeling is een kleurrijke expositie van schilderijen, gemaakt door leden van Schilderclub Koloriet uit Harderwijk. Elke woensdagavond komen er ongeveer veertien enthousiaste schilders bij elkaar om elkaar te inspireren. Zo’n zes keer per jaar wordt er een docent uitgenodigd om de techniek te verbeteren en/of uit te breiden. Daarnaast wordt door het onderling uitwisselen van kennis en vaardigheden heel veel van elkaar geleerd. Er wordt vooral gewerkt met acryl, maar ook met aquarelverf. Naast het schilderen zijn sociale contacten en de gezelligheid op de clubavonden een belangrijk aspect voor Koloriet. Doordat ieder op zijn/haar eigen wijze invulling geeft aan de schilderkunst ontstaat er een diversiteit aan onderwerpen en stijlen.
 
Leden van Koloriet:
Marry Baar, Ineke Gräfe, Tjitske Noorman,    Thea Karssen, Martin Krikke, Oda Slofstra, Joke Mulder, Inge Mastenbroek, Hetty van de Pol, Ida Stoevelaar, Gea Westerkamp, Anne Zijlstra en Siebren van der Veen    

BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra

  • Schilderkunst

Ik Oda Slofstra-Beelen 1970, schilder en teken vanaf mijn jonge jaren, soms wat actiever soms wat minder actief. Ben sinds 1998 gespecialiseerd in het maken van Trompe-l’oeils, muurschilderingen, hout- en marmer imitaties. Begonnen als autodidact maar voor een hoger kennisniveau opleidingen gedaan in klassieke technieken bij het Instituut voor Restauratie en Decoratie te Schiedam.

Sinds 2008 ben ik voor de hobby meer vrij werk gaan maken in uiteenlopende stijlen. In een zoektocht naar de vorm die bij mij paste, resulteerde mijn liefde voor de tuin en tuinieren in het schilderen van bloemen. Bloemen en planten zien er niet alleen mooi uit, ze doen ook mooie dingen ze ontroeren, verrassen, maken je blij, geven troost of kunnen je liefde uitdrukken. Bloemen en planten zijn de bezorgers van een breed scala aan emoties, die allemaal neerkomen op één ding....geluk. Bereikbaar voor iedereen, iedere dag, overal. Mijn bloemenschilderijen zijn afgezien van het grootformaat realistisch en harmonieus van compositie. Worden uitgevoerd in acrylverf omdat het veelzijdig is en in laagjes kan worden opgebouwd, dit geeft diepe, heldere, frisse kleuren en modern kleur resultaat zodat de bloemen kracht uitstralen.

Leuk dat u deze site bezoekt, wens u plezier aan het bekijken van de schilderijen. Ik woon en werk in Harderwijk, vrijblijvend een afspraak maken GRAAG………en altijd mogelijk! Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Heeft u een passende mogelijkheid voor expositie (bijv.etalage, zorgcentrum, medische instelling/ praktijk,restaurant of iets anders)  Misschien is een expositie van bloemenschilderijen een leuke aanwinst voor uw instelling of bedrijf!!! 

Openingstijden

Altijd van Harte Welkom en geheel vrijblijvend na afspraak,

Contact


BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra
Laan 40-45 nr. 67
3841jb Harderwijk
Nederland
Tel: 0341-434283

www.odaslofstra.nl
1404 dagen geleden bijgewerkt

BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra Harderwijk

Bloemen schilderijen / Bloemen schilderij Oda Slofstra

BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra Harderwijk (2)

Bloemenschilderijen / Bloemenschilderij van Oda Slofstra

Stuur een bericht naar "BLOEMENSCHILDERIJEN Oda Slofstra"