favorietenVerwijder uit favorieten

Donna Eykholt

Expositie is afgelopen

Kunst Happening Art 4all

Tentoonstelling 03-06-2012 t/m 03-06-2012 > Tilburg

In het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK) word er op 3 juni 2012 een Kunst Happening genaamd 'Art 4all' georganiseerd.
Aanbieders zullen hier hun culturele aanbod presenteren aan het publiek.
Het evenement zal plaats vinden in en om De Verdieping, St. Annastraat 20 in Tilburg.
Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 u en 17.00 u.
Ik ontmoet u graag daar.

Voor verdere informatie over het evenement en over mijn deelname zie: http://www.kunstisvooriedereen.nl/Paginas/Art4All.php
zie onder exposities en dan Donna Eykholt

Donna Eykholt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Mijn specialiteit is het maken van realistische portretten. Dit kunnen vrije portretten zijn maar ook portretten in opdracht. Het liefst teken ik met zacht pastelkrijt. Pastelkrijt heeft een zachte maar toch krachtige uitstraling. De tekeningen worden in meerdere lagen opgebouwd waardoor het mogelijk wordt om veel diepte aan te brengen. Sinds enige tijd schilder ik ook. De diepte van de kleuren en de manier van verwerken maakt dat mijn voorkeur hierbij uitgaat naar olieverf. In tegenstelling tot anderen heb ik nooit les gehad, ik ben autodidact.
Al mijn werk hangt in mijn atelier aan huis. Als u belangstelling heeft voor één van de portretten of indien u een portret wilt laten maken dan kunt u contact opnemen via mijn website of e-mail adres.

Donna Eykholt Wanroij

Stuur een bericht naar "Donna Eykholt"