Galerie SPW59

Meer...
Expositie is afgelopen

"Dutch Landscape"

Tentoonstelling 02-06-2013 t/m 07-07-2013 > Haarlem
Galerie SPW59 Dutch Landscape

Landschapsfotograaf Herman Schutte uit Zuidhorn (Groningen) heeft als uitdaging om een landschap zo mooi mogelijk vast te leggen. Dat betekent vaak vroeg op (zonsopkomst) of ’s-avonds laat nog op pad (zonsondergang). Enkele kenmerken van Hermans foto’s zijn het gebruik van een groothoeklens en het werken met lange sluitertijden. Dat levert bijzondere beelden op. Het ’vlakke’ Nederland maakt de foto’s van Herman tot een bijzondere ‘Dutch Landscape Photo’. De foto’s van Herman variëren van de Waddenzee tot een tulpenveld.

Galerie SPW59

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Galerie SPW59 Haarlem
Galerie SPW59 Haarlem (2)

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"