Galerie SPW59

Meer...
Expositie is afgelopen

De innerlijke belevingswereld van de mens

Tentoonstelling 02-06-2013 t/m 07-07-2013 > Haarlem
Galerie SPW59 De innerlijke belevingswereld van de mens

De Haarlemse kunstschilder Martin Stelling houdt zich bezig met de mens en de innerlijke belevingswereld. Het bereiken van het hoogste “zijn”, ziet hij als het doel. Het proces ernaar toe is de schoonheid. Martin communiceert via het doek, waarbij hij onbevangen de verf hanteert en laat ontstaan wat zijn ziel hem ingeeft. Door zijn academische achtergrond zal hij altijd blijven zoeken naar vorm en balans. Misschien daardoor een paradox, maar hij hoopt dat de kijker open naar zijn werk kan kijken en meegevoerd wordt in de energie van het proces.

Galerie SPW59

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Galerie SPW59 Haarlem
Galerie SPW59 Haarlem (2)

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"