Galerie SPW59

Meer...
Expositie is afgelopen

Pastelportretten van Marga van Doorn

Tentoonstelling 07-09-2017 t/m 20-09-2017 > Haarlem
Galerie SPW59 Pastelportretten van Marga van Doorn

Marga van Doorn tekende al van jongs af aan. Hoewel ze aanvankelijk naar de Rietveldacademie wilde, kwam ze uiteindelijk in de journalistiek terecht. Ze schreef 2 boeken. De laatste werd onlangs uitgebracht “Ik heb u liever lief’, over haar dementerende moeder.
Het tekenen en schilderen, is ze naast haar journalistieke werk altijd blijven doen. Zeven jaar geleden heeft het tekenen een vlucht genomen. Inmiddels heeft zij zich met ongekend veel plezier toegelegd op het maken van pastelportretten. Daarbij staat haar liefde voor de mens centraal. Zij noemt zichzelf een idealiste die blijft geloven dat het mogelijk is de wereld mooier te maken als we allemaal wat liever voor elkaar zijn. Vanuit dat idee heeft zij de stichting Rose around the World opgericht. In haar portretten heeft zij een witte roos als symbool van liefde verwerkt. Voor meer informatie hierover www.rosearoundtheworld.com.

Zaterdag 9 en zondag 10 september kunt u haar werk komen bezichtigen tijdens het Open Monumentenweekend van 10 -17 uur. U bent van harte welkom.

Galerie SPW59

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Galerie SPW59 Haarlem
Galerie SPW59 Haarlem (2)

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"