Galerie SPW59

Meer...
Expositie is afgelopen

Kunstlijn "Gong Fu Cha theeceremonie"

Tentoonstelling 04-11-2017 t/m 05-11-2017 > Haarlem
Galerie SPW59 Kunstlijn Gong Fu Cha theeceremonie

De Gong Fu Cha theeceremonie is een kunstproject welke door Liselore Halink | Lilo Keramiek in opdracht van stichting ZaaiGoed is uitgevoerd met krasse ouderen en ouderen met dementie en/of visuele beperking. Deze samenwerking, resulterend in het unieke ZaaiGoed theeservies en de meermaals uitgevoerde traditionele Chinese theeceremonie, heeft de zintuiglijke ontdekkingsreis van de deelnemende ouderen qua kleur, geur, smaak, textuur en geluid enorm geïntensiveerd. Het heeft ook duidelijk gemaakt dat met aandacht en de juiste prikkels ouderen (met dementie) tot veel meer in staat zijn dan we denken.

Om een breed publiek deelgenoot te maken vinden tijdens de Kunstlijn Haarlem in Galerie SPW59 Gong Fu Cha theeceremonies plaats om 13.00 | 14.00 | 15.00 | 16.00 uur ondersteund met live muziek van de wereldberoemde gitarist Johannes Möller van zijn nieuwste cd ‘China’. Met de opbrengsten van de veiling van het ZaaiGoed theeservies, verkoop van de theemokjes, een cahier en van de tentoongestelde kunstwerken wil Stichting ZaaiGoed in 2018 een nieuw kunstproject met en voor de ouderen opzetten.

Zondag 5 november, meteen na afloop van de allerlaatste, tevens afsluitende Gong Fu Cha theeceremonie zal het unieke theeservies worden geveild door Frénk van der Linden! We gaan uit van een mooi bedrag voor dit in meerdere opzichten bijzondere servies en vieren dat graag met u met een hapje en een drankje! We nodigen u van harte uit met een theeceremonie mee te doen en breng gerust een bod uit!
Bieden kan al vanaf zaterdag 4 november op https://stichtingzaaigoed.nl

Verder zal er werk te zien zijn van Dennis Moet (lichtbeelden van kunstproject), Erika Meershoek (mixed media pigment blocks) en Alexa Hillen (fotografie “schoonheid van het verval”).

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/
www.lilokeramiek.nl
www.memo-artwork.net
www.alexa.hillen.kunstinzicht.nl

Galerie SPW59

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Ruimtelijk
  • Diversen

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Galerie SPW59 Haarlem

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"