Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

KUNSTLIJN Haarlem

Tentoonstelling 03-11-2018 t/m 04-11-2018 > Haarlem
Galerie SPW59 KUNSTLIJN Haarlem
GALERIE SPW59 geopend tijdens de KUNSTLIJN HAARLEM, 3-4 november.
Tussen 11 – 17 uur bent u van harte welkom!

Jos Out - beeldende kunst www.outart.eu/
Het werk van Jos is onderzoekend. Het kunstzinnig scheppen begint met aftasten: welk materiaal zal ze gebruiken en wat heeft het materiaal te vertellen. Hoeveel ruimte biedt de steen? Beeldhouwen is vormgeven door materiaal te verwijderen, in die zin is beeldhouwen confronterend.
Het begrip Polariteit, als essentieel onderdeel van ons bestaan, probeert Jos in haar werk tot uitdrukking te brengen. De zachtheid van het beeld in relatie tot de hardheid van de gebruikte materialen.
Alexa Hillen - fotografie www.kunstinzicht.nl/kunst/adres/9098/alexa-hillen.html
Alexa heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.
1 Men Henk Kraan - mix material objects
Henk is een echte “Artist of Objects”. Hij weet van losse voorwerpen weer iets geheel nieuws te creeëren. Vergankelijkheid loopt als een rode draad door zijn werk.
Karin Kersting – gemengde technieken
Karin maakt collages van papier (zuurvrij), bewerkt met acrylverf en kalk.

Mocht u niet in de gelegeheid zijn om het Kunstlijn weekend te komen: wij zijn ook geopend tijdens het Landelijk Atelierweekend, 17 -18 november, 11 – 17 uur www.landelijkatelierweekend.nl/. .
Volg ons op: www.facebook.com/GalerieSPW59/
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"