Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

Landelijk Atelierweekend

Tentoonstelling 17-11-2018 t/m 18-11-2018 > Haarlem
Galerie SPW59 Landelijk Atelierweekend
Galerie SPW59 Landelijk Atelierweekend (2)
Tijdens het Landelijk Atelierweekend 17-18 november komt Galerie SPW59 met een mooie expositie:
Tussen 11 – 17 uur bent u van harte welkom!

Jos Out – beeldende kunst:
Het werk van Jos is onderzoekend. Het kunstzinnig scheppen begint met aftasten: welk materiaal zal ze gebruiken en wat heeft het materiaal te vertellen. Hoeveel ruimte biedt de steen? Beeldhouwen is vormgeven door materiaal te verwijderen, in die zin is beeldhouwen confronterend. Het begrip Polariteit, als essentieel onderdeel van ons bestaan, probeert Jos in haar werk tot uitdrukking te brengen. De zachtheid van het beeld in relatie tot de hardheid van de gebruikte materialen.
Alexa Hillen – fotografie:
Alexa heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.
1 Men Henk Kraan – mix material objects:
Henk is een echte “Artist of Objects”. Hij weet van losse voorwerpen waaraan een persoonlijke herinnering zit weer iets geheel nieuws te creëren. Vergankelijkheid loopt als een rode draad door zijn werk.
Karin Kersting – gemengde technieken:
Karin maakt collages van papier (zuurvrij), bewerkt met acrylverf en kalk.

Meer info op: www.landelijkatelierweekend.nl/

Mocht u het weekend niet in de gelegenheid zijn om de expositie te bezoeken. De expositie is nog tot eind december te bezichtigen op afspraak. Neem gerust contact op galerie.spw59@upcmail.nl en volg ons op facebook www.facebook.com/galeriespw59/
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"