Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

MONCKA Solo expositie in Galerie SPW59

Tentoonstelling 12-02-2022 t/m 24-04-2022 > Haarlem
Galerie SPW59 MONCKA Solo expositie in Galerie SPW59
Galerie SPW59 MONCKA Solo expositie in Galerie SPW59 (2)
Galerie SPW59 MONCKA Solo expositie in Galerie SPW59 (3)
MONCKA ARTWORKS
Waar de meeste mensen op straat gewoon voorbijlopen aan unieke details, legt MONCKA deze rauwe beelden juist digitaal vast. Hij heeft een brede smaak aan interesses en laat zich inspireren door Urban steden, architectuur, details van de straat, handgeschreven letters, postzegels, graffiti, Streetart, rap & hiphop, maar ook door artiesten als Banksy, Kaws, Klibansky en Shephard Fairey.

Nieuwe muziek of luisteren naar achtergrondgeluiden zoals de ondergrondse metro in NYC zorgen voor een Urban underground citymood, waardoor zijn creatieve zintuigen ontwaken. Door het mixen van zijn verschillende beeldelementen smelten zijn kunstwerken samen tot gebalanceerde digitale composities. Sommige bestanden bestaan soms uit 500 verschillende lagen. Dit is tijdrovend monnikenwerk, maar voor MONCKA is het juist ontspannende meditatie om deze chaotische tijden rust en structuur te creëren voor hemzelf. Dit resulteert in krachtige, kleurrijke expressies met een matte rauwe afwerking van de kunstige straat.
Enjoy Life!

Moncka

Meer info: http://www.moncka.com/ https://www.instagram.com/monckastudio/

Galerie SPW59 is zaterdag 26 februari geopend van 13-17 uur en andere dagen op afspraak.
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59