Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

Galerie SPW59 - Kunstlijn Haarlem 2022

Tentoonstelling 01-11-2022 t/m 29-12-2022 > Haarlem
Galerie SPW59 Galerie SPW59 - Kunstlijn Haarlem 2022
Galerie SPW59 was verheugd om tijdens KUNSTLIJN 5-6 en 12-13 november zeer veel bezoekers te mogen ontvangen.
Het zéér diverse werk van 3 kunstenaars zal tot eind van het jaar vertegenwoordigd zijn in onze mooie ruimte.

Op zondag 27 november en zaterdag 10 en zondag 11 december zal Galerie SPW59 van 13-17 uur geopend zijn. Dus heeft u de Kunstlijn gemist. Kom dan een van deze dagen vrijblijvend binnen lopen.

Jaap Binnema (schilderijen, abstract werk en tekeningen) - Voor Jaap is architectuur een veelzijdige bron van inspiratie: de herhalingsmotieven en ritmes, het scheppen van ruimte en het uitbuiten van het licht. Zij leent zich voor figuratie en abstractie. Het eist ook geen monopolie, zodat hij ook de ruimte vind voor het stilleven, het landschap, het portret. Verbindend element is wel zijn interesse voor de bouw, de structuur van het onderwerp en de werking van het licht.
https://www.jaapbinnema.nl/

Karola Veldkamp (beelden) - In 2008 verbleef Karola voor een periode van een maand op het Antilliaanse eiland Aruba (‘One Happy Island’). Door haar werkzaamheden daar had ze veel en intensief contact met een groot aantal bewoners van dit eiland. Naar aanleiding van deze contacten ontstond het idee een portret te maken van ‘De Arubaan’.
Ze realiseerde zich terdege dat ‘De Arubaan’ niet bestaat. Elk mens is tenslotte weer een ander mens. Toch viel haar tijdens het verblijf op, dat veel Arubanen een aantal eigenschappen gemeen hebben. Het idee heeft uiteindelijk geleid tot het maken van een serie portretten, die gezamenlijk mijn beeld van de Arubaan oproepen.
https://www.karolaveldkamp.com/

Alexa Hillen (fotografie) - Fotograferen doet Alexa, als autodidact, al jaren o.a. tijdens haar buitenlandse reizen, puur op gevoel, vastleggend wat ze ziet en wat haar aanspreekt. Ze heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.
Ze heeft een voorliefde voor vervallen gebouwen en architectuur.
https://www.kunstinzicht.nl/kunst/adres/9098/alexa-hillen.html.

De overige dagen tot 31 december te bezoeken op afspraak, bel 06-13187587 of mail galerie.spw59@upcmail.nl.

U bent van harte welkom!
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59