steenidee

Meer...
Expositie is afgelopen

Grafiek Manifestatie, Galerie de Ploegh, Amersfoort.

Tentoonstelling 14-01-2018 t/m 11-04-2018 > Asperen
steenidee Grafiek Manifestatie, Galerie de Ploegh, Amersfoort.

Titel: "Omhelzing", 2011,
Formaat 20 x 22 x 40 cm.
Materiaal: Bardiglio Marmer

steenidee Grafiek Manifestatie, Galerie de Ploegh, Amersfoort. (2)

Titel: De Bijl
Afmeting: 55 x 20 x 75 cm.
Materiaal: African Black

Grafiek Manifestatie

Op deze tentoonstelling toont Niek Wittebrood werk in reliëf. Thema het labyrint. Van gegraveerde steenplaten kunnen afwrijvingen (frottages) worden gemaakt die worden geëxposeerd.

Op zondag 4 februari tussen 14.00 uur en 15.00 uur, zal ik zelf ter plaatse een aantal afwrijvingen maken die voor een aantrekkelijke prijs te koop zijn. Ook is het mogelijk deze zondag zelf afwrijvingen te maken en zijn materialen beschikbaar. bijvoorbeeld voor kinderen en volwassenen. Deelname is 5 euro voor kinderen en 10 euro per tekening voor volwassenen. Deze prijs is inclusief consumptie. Opbrengst is voor de vereniging de Ploegh.

Graag tot dan!
info: www.deploegh.nl voor openingstijden en route,
www.steenidee.nl

steenidee

  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Ruimtelijk

Niek Wittebrood maakt monumentaal beelhouwwerk in graniet.

Duurzame grafmonumenten:
Niek ontwerpt en maakt onder de naam Steenidee, duurzame grafmonumenten in natuursteen. Met name duurzame zwerfkeien uit Duitsland, waar geen kinderarbeid is gebruikt of extreem veel co2 is uitgestoten door relatief korte transport weg en snelle levertijden (afhankelijk van het ontwerp).

Steenidee staat voor ook eigen inbreng in ontwerp en uitvoering van het grafmonument. Naar keuze kunt u mee helpen door persoonlijk onderdelen te (helpen) maken of een eigen object te integreren in het totaal ontwerp.
Eigen ontwerp laten uitvoeren?
Je kunt nu zelf je eigen idee ontwerpen en laten uitvoeren. Niek Wittebrood geeft deskundig advies en voert het ontwerp in overleg uit.

Niek (Steenidee), heeft een showtuin in Leusden.
Laapeerseweg 1A, Leusden.
en exposeert in verschillende beeldentuinen.

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak per telefoon of email.

steenidee Odijk
steenidee Odijk (2)
steenidee Odijk (3)

De Speer, 50 x 30 x 210 cm., Beiers graniet, Donau graniet. tot april 2018 te zien in Beeldentuin Land en Beeld te Asperen. www.landenbeeld.nl

steenidee Odijk (4)

Soundstone II, 26 x 110 x 20 cm.Zwart Zweeds, r.v.s., Impala Donker, (gabbro) 2017 copyright Niek Wittebrood. Tot april 2018 te zien in Beeldentuin Land en beeld, www.landenbeeld.nl.

Stuur een bericht naar "steenidee"