L-Tuziasm

Expositie is afgelopen

Atelierroute Utrecht L-Tuziasm & Jan Willem Campmans

Tentoonstelling 04-11-2012 t/m 11-11-2012 > Utrecht
L-Tuziasm Atelierroute Utrecht L-Tuziasm & Jan Willem Campmans

UITNODIGING

Atelierroute Utrecht 2012 L-Tuziasm & Jan Willem Campmans

Beste mensen,

Hierbij nodigen we jullie uit voor onze expositie tijdens de Atelierroute Utrecht 2012.
Bijgaand de volledige informatie.

Voor de facebook mensen. Hier een linkje naar het evenement:
http://www.facebook.com/events/477752062246629/

Let Op! De expositie vindt niet plaats in onze eigen ateliers, maar op het adres
Wijde Doelen 8, 3512 XN Utrecht (Straatje naast Louis Hartloper Complex / bij Ledig Erf).

We hopen je te zien op zondag 4 en 11 november tussen 13:00 – 18:00

Groet,

Lars en Jan WillemAtelierroute Utrecht 2012 L-Tuziasm & Jan Willem Campmans


Kunstenaars Jan Willem Campmans en L-Tuziasm exposeren tijdens de Atelierroute Utrecht 2012 in het Rijksmonument Wijde Doelen 8 uit 1873.
Naast het werk van beide kunstenaars staat er in deze voormalige stal met wagenhuis een drankje voor u klaar en zorgt jazzpianist Niek van den Sigtenhorst voor de muzikale omlijsting.

Beeldend kunstenaar Jan Willem Campmans werkt zowel autonoom als in opdracht. Daarnaast doceert hij diverse kunstvormen. Tijdens de atelierroute exposeert hij autonome schilderijen in een alerte, expressieve en opmerkelijk persoonlijke stijl. Deze boeiende schilderijen zijn vaak meer dan een kritische kanttekening op de maatschappelijke en metafysische thema's.
Naast schilderen houdt Jan Willem zich met zijn collectief Light-Up bezig met projection-mapping. Hiermee heeft hij in opdracht gewerkt voor o.a. Oerol, ID&T en de internationale culturele biënnale het Utrecht Manifest.

L-Tuziasm kenmerkt zich door een vrije speelse stijl in zijn kleurrijke, abstracte stadsgezichten. Hij is terug gegaan naar de basis van gebouwen en steden, stenen. De werken zijn hierdoor veelal opgebouwd met vierkanten als basisvorm. De schilderijen worden ook daadwerkelijk laag over laag gestapeld. “Ik bouw in mijn werk echt aan een stad.”
De titels refereren bewust niet naar bepaalde steden. De toeschouwer wordt zo geprikkeld om zelf een herinnering aan een bepaalde stad of plek met het schilderij te verbinden. Deze interactie tussen het schilderij en de verbintenis met de eigen fantasie van de toeschouwer vindt de kunstenaar belangrijk.
Christie's veilde zijn beschilderde olifant voor het goede doel, de Elephant Parade. Zijn schilderijen sieren muren van zowel particulieren als bedrijven en is daarnaast regelmatig te bewonderen tijdens exposities in galerieën.

De expositie van Jan Willem Campmans en L-Tuziasm is een mooie aanvulling voor bezoekers van de Atelierroute Utrecht 2012. Tegelijkertijd biedt de expositie een mooie invulling van de vrije zondagmiddag!

Zondag 4 & 11 November
13:00 – 18:00

Wijde Doelen 8
3512 XN Utrecht

Straatje naast (Louis Hartloper Complex / bij Ledig Erf)

www.atelierrouteutrecht.nl
www.l-tuziasm.com
www.wlum.nl

L-Tuziasm

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm (1981) kenmerkt zich door een vrije, speelse stijl in zijn kleurrijke, abstracte en quasi-figuratieve schilderijen.

In 2010 werd zijn beschilderde levensgrote olifant voor de Elephant Parade door Christie's geveild.

Zijn werken sier(d)en muren van publieke locaties zoals de Rabobank en het NH 5* Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Daarnaast is het regelmatig te bewonderen tijdens exposities.

Website: www.l-tuziasm.com

Twitter: @LTuziasm

L-Tuziasm Utrecht
L-Tuziasm Utrecht (2)

Stuur een bericht naar "L-Tuziasm"