GrachtenGalerie

Meer...
Expositie is afgelopen

Uit de Anonimiteit

Tentoonstelling 09-09-2012 t/m 18-10-2012 > Utrecht
GrachtenGalerie Uit de Anonimiteit

Strawberry Chutney van Caroline Mulders

GrachtenGalerie Uit de Anonimiteit (2)

Zonder Titel van Obbe Tiddens

GrachtenGalerie Uit de Anonimiteit (3)

Huis met tak van Natscha van der Linden

GrachtenGalerie Uit de Anonimiteit (4)

Wandkleed van Marianne van Heeswijk

Uit de Anonimiteit
Expositie 26.08.2012 - 17.10.2012
De expositie ‘Uit de Anonimiteit’ is een initiatief van Jolien Verhaegen en Caroline Mulders van de GrachtenGalerie in Utrecht, in navolging op de kunstwedstrijd van de Zomerexpo ‘Anoniem Gekozen’.

Gemeentemuseum Den Haag en Stichting ArtWorlds organiseren de ZomerExpo2012 het vervolg op de succesvolle ZomerExpo2011, de eerste landelijke beeldende kunst tentoonstelling samengesteld door open inschrijving met een onverwacht groot aantal deelnemers, een drukbezochte tentoonstelling en veel aandacht in de media.

Caroline Mulders kunstenares en eigenaresse van de GrachtenGalerie, heeft bij de eerste wedstrijd met succes deelgenomen met een van haar schilderijen en heeft deze geëxposeerd tijdens de ZomerExpo in het Gemeente Museum in Den Haag. Zij werd hier geïnspireerd door variatie aan kunst van de mededeelnemers op een gezamenlijke expositie.

Om dit bijzondere en leuke initiatief van de ZomerExpo te ondersteunen, en gesteund door andere enthousiaste deelnemende kunstenaars, heeft de GrachtenGalerie hier een vervolg aan gegeven.

Net als in 2011, zal de GrachtenGalerie daarom ook dit jaar weer exposeren met een aantal kunstenaars die met succes hebben deelgenomen aan de ZomerExpo. Daarmee wordt het bereik van deze kunstenaars verder vergroot en biedt het de gelegenheid verder ’uit de anonimiteit’ te komen.

De expositie zal een beeld geven van de kunst-beoefening in Nederland in de volle breedte waarbij zowel de gevestigde als niet gevestigde kunstwereld te zien zal zijn. De werken zijn puur beoordeeld op zeggingskracht en kwaliteit.
De GrachtenGalerie zal een selectie maken van ongeveer 15 kunstenaars uit de 600 beste werken van de ZomerExpo wedstrijd. Dit keer staat het thema Liefde centraal in de expositie. Naast de geselecteerde werken, zullen de kunstenaars ook diverse andere werken exposeren en daarmee meer verbreding en diepgang kun¬nen tonen.

De opening van deze prachtige expositie is op zondag 26 augustus vanaf 14.00 uur en zal te zien zijn tot woensdag 17 oktober. Alle belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de opening of in de loop van de expositie.

Werken van:
Monique Benthin
Hilma Boske
Lisette Durinck
Manja Eland
Marianne van Heeswijk
Cobi de Jong
Pauline Koehorst
Jeppe Lauge
Natascha B. van der Linden
Caroline Mulders
Marjolein Starreveld
Obbe Tiddens
Koen de Vries
Oscar Venema

Graag tot ziens!

GrachtenGalerie

 • Schilderkunst
 • Beeldhouwkunst
 • Keramiek
 • Fotografie
 • Sculptuur
 • Multimedia
 • Grafiek
 • Tekeningen
 • Ruimtelijk
 • Textiel
 • Diversen

De GrachtenGalerie bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Utrecht — de Oudegracht — boven de historische, Utrechtse werfkelders . Om de zes à acht weken wisselen wij van expositie, tentoongesteld van jonge en gevestigde kunstenaars met als uitgangspunt moderne hedendaagse kunst.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van de gezellige openingen of tijdens openingstijden. Ook is het mogelijk om de galerie op afspraak te bezoeken.

Wij zien ernaar uit u als gast te mogen ontvangen!

Jolien Verhaegen & Caroline Mulders

Openingstijden

Wo t/m zo van 12:00 - 17:00 uur en op afspraak

Contact


GrachtenGalerie
Oudegracht 185
3511NE Utrecht
Nederland
Tel: 31626382951

www.grachtengalerie.nl
359 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "GrachtenGalerie"