GrachtenGalerie

Meer...
Expositie is afgelopen

Eat Art - Grand opening

Tentoonstelling 28-05-2016 t/m 05-07-2016 > Utrecht
GrachtenGalerie Eat Art - Grand opening
GrachtenGalerie Eat Art - Grand opening (2)

SAVE THE DATES - GRAND OPENING EXPOSITIE EAT ART
ZATERDAG 28 MEI 17.00 uur en extra festiviteiten.

Jubilea mogen groots gevierd worden. Hierom vieren wij het vijfjarig bestaan van de GrachtenGalerie en het tienjarig bestaan van het GrachtenAtelier met een Grand Opening en extra festiviteiten.
Op 28 mei vanaf 17.30 proosten we op de galerie in al haar facetten.

Voor dit jubilea heeft "Lien" (een samenwerking tussen de drijvende krachten Caroline, Jacqueline en Jolien) bijzonder werk gecreëerd waarin de grenzen tussen kunst, eten en sprookjes vervagen. De werken zijn thematisch opgebouwd rondom de ingrediënten van een gerecht.

Natuurlijk zijn deze gerechten niet alleen voor te proeven in de kunstwerken maar ook op een bord. In het klein tijdens de opening, in het groot bij het pop up restaurant Gustafson in Amsterdam tijdens het Eat Art dinner.

De kunst komt op de Grand Opening tot leven met speciaal gecreëerde amuses, die de ervaring van de kunstwerken compleet maken. Proef de kunst en proost met ons mee op alles wat bereikt is en alles wat nog komen gaat...

Naast het werk van "Lien" zullen beelden te zien zijn van de kunstenaars Hans Jouta en Jan Cupido.Walking Food Art Experience

Op maandag 6 juni kun je in de GrachtenGalerie een levend sprookje ervaren, waar kunst, eten en verhalen samenkomen.

Een sprookje over een vergeten kind en onvoorwaardelijke liefde. Ga mee op reis, laat je prikkelen en inspireren en beleef wat er kan gebeuren als de kunst tot leven komt. Alles wat liefde krijgt bloeit.

Benieuwd naar dit mysterieuze evenement? Klik snel op de link!Eat Art Dinner

Op dinsdag 24 mei organiseren wij samen met het hippe pop-up restaurant "Gustafson" in Amsterdam een Eat Art Dinner.

Samen met Gustafson maken wij aan de hand van het werk van ‘Lien” een verrassende vertaling van kunst naar eten op het bord. Op deze manier kunnen de verschillende lagen in de kunstwerken bekeken, geproefd en gevoeld worden.

Wilt u ook verrast worden en genieten van een heerlijk kunstzinnig 4-gangenmenu tussen de sprookjesachtige fotografie van "Lien"? Geef je dan snel op!Special Edition Action Painting & Dinner

Op dinsdag 3 en 17 mei organiseren wij samen met Gustafson uit Amsterdam, hippe Action Painting workshops met een heerlijk 3-gangen menu als spetterende afsluiting.

Tijdens dit event kun je helemaal los gaan en je lekker uitleven op een wit schilderdoek. Daarna geniet je van een heerlijk 3-gangen diner. Verras jezelf ... en laat je verrassen!

GrachtenGalerie

 • Schilderkunst
 • Beeldhouwkunst
 • Keramiek
 • Fotografie
 • Sculptuur
 • Multimedia
 • Grafiek
 • Tekeningen
 • Ruimtelijk
 • Textiel
 • Diversen

De GrachtenGalerie bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Utrecht — de Oudegracht — boven de historische, Utrechtse werfkelders . Om de zes à acht weken wisselen wij van expositie, tentoongesteld van jonge en gevestigde kunstenaars met als uitgangspunt moderne hedendaagse kunst.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van de gezellige openingen of tijdens openingstijden. Ook is het mogelijk om de galerie op afspraak te bezoeken.

Wij zien ernaar uit u als gast te mogen ontvangen!

Jolien Verhaegen & Caroline Mulders

Openingstijden

Wo t/m zo van 12:00 - 17:00 uur en op afspraak

Stuur een bericht naar "GrachtenGalerie"