ZERP Galerie

Expositie is afgelopen

What's really happening

Tentoonstelling 02-12-2018 t/m 06-01-2019 > Rotterdam
ZERP Galerie What's really happening
Margriet Smulders, Dance up on the Roof - Photography, fuji crystal archive on dibond mounted with plexiglass, 2018, 180 x 206 cm, ed. 6 + 2 AP, Courtesy ZERP Galerie
Van 2 december t/m 6 januari 2019 presenteert ZERP Galerie Rotterdam een sprankelende eindejaars-tentoonstelling met recente werken van Margriet Smulders (NL), Hans van der Ham (NL), Luc Dondeyne (BE), Maarten Vromans (NL), Rob Buelens (BE), Frank Bezemer (NL), Jelle Rietveld (NL), Louise Hindsgavl (DK), Stijn Belle (NL), Arjan Spannenburg (NL) en Virgilius Moldovan (AT).

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening op zondag 9 december 2018, van 15:00-17:00.

De kunstenaars die betrokken zijn bij de galerie hebben allen een eigen thematiek. De galerie is daarom breed in zijn thematiek vertegenwoordigd. De focus ligt niet op een bepaalde kunststroming, maar op de aandacht die de kunstenaar besteedt in het onderzoek van zijn kunstenaarschap. Bij het proces van dit onderzoek, ontwikkelt de kunstenaar een zelfreflectie. De ontwikkeling van de verhouding tussen de kunstenaar en het beeldende werk wil ik centraal zetten. Het vooronderzoek en het tot stand komen van dit proces vind ik intrigerend. De galerie heeft de ambitie om internationaal te werken, het werk te vertegenwoordigen op bekende beurzen en de kunstenaar onder te brengen in tentoonstellingen en collecties.

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag 11:00 – 18:00 uur
zaterdag en zondag 11:00 - 17:00 uur

Stuur een bericht naar "ZERP Galerie"