Alexa Hillen

Expositie is afgelopen

"De schoonheid van het verval"

Tentoonstelling 15-05-2014 t/m 15-06-2014 > Amsterdam
Hotel Pulitzer 5-sterren, Prinsengracht 315 – 331, 1016 GZ, Amsterdam
Deze bijzondere Art Gallery is gelegen in de prachtige tuin van het hotel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor publiek.

Drie foto's uit een serie van 7 zijn hier te bezichtigen, te weten "Desert view", "Open door 1" en "Blocked exit". Deze „surrealistische” foto’s geven een puur en onbewerkt beeld van de werkelijkheid, met aandacht voor sfeer, compositie en lijnenspel.
In de getoonde foto’s komt de kracht van de natuur, aardse kleuren, totale stilte, maar ook een desolaat gevoel van verlatenheid tot uitdrukking. Gefotografeerd in Namibië, Kolmanskop, na meer dan 50 jaar leegstand verworden tot een spookstadje.

Kunstgids – Amsterdam 01 2013
Deze 3 tentoongestelde foto's, staan ook vermeld in de Kunstgids – Amsterdam 01 2013, uitgegeven door Fransastic. Deze kunstgids van 160 pagina’s, een weergave van de diversiteit van het kunstaanbod in Amsterdam, is tweetalig uitgevoerd (Nederlands –Engels) en verkrijgbaar bij de betere boekhandels, VVV kantoren, musea winkels, galeries, websites en relaties van Fransastic. Uiteraard is de kunstgids ook bij mij te koop.
De Kunstgids Amsterdam - E-book editie is wereldwijd verkrijgbaar zijn in de iBookstore van Apple en bij alle andere aanbieders van E-book publicaties op het internet.
Alexa Hillen Haarlem

Alexa Hillen Photography
Alexa heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.

Openingstijden

GALERIE SPW59
Spaarnwouderstraat 59, 2011 AB Haarlem
Open op afspraak, M: 06-13187587,
ook s'avonds en in de weekends

Stuur een bericht naar Alexa Hillen