Alexa Hillen

Expositie is afgelopen

Vijfhoek Kunstroute Haarlem

Tentoonstelling 17-05-2019 t/m 19-05-2019 > Haarlem
Alexa Hillen Vijfhoek Kunstroute Haarlem
Zaterdag 18 en zondag 19 mei exposeer ik tijdens VIJFHOEK KUNSTROUTE http://vijfhoekkunstroute.nl/ met 6 andere kunstenaars in de KUNSTKELDER van de Raaks Halle. De locatie is te herkennen aan een dromenvanger.
Hier zijn mijn foto' uit de serie "Architectuur" te zien. Gericht op de vaak indrukwekkende synergie tussen oude en moderne architectuur.
Foto’s van een aantal van mijn favoriete hotspots worden getoond. Dicht bij huis zijn dat De Koepel Kathedraal Haarlem, Suikerfabriek (Halfweg) en IJdok (Amsterdam). Verder van huis heeft Londen als fascinerende architectuurstad bijzondere foto’s opgeleverd.
Mijn voorliefde voor uitersten is ook in deze expositie duidelijk zichtbaar.
Vanaf vrijdagavond 17 mei tussen 20.00 en 22.00 uur en ook op zaterdag en zondag is tussen 12-17 uur is de overzichtstentoonstelling met werk van alle deelnemende kunstenaars te bekijken in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerksplein 36.
U bent van harte welkom!

Locatie: Kunstkelder (in de kelder van de Raaks Halle), Drossestraat 2, 2011 XW Haarlem
Openingstijden: Zaterdag en zondag van 12-17 uur
Alexa Hillen Haarlem

Alexa Hillen Photography
Alexa heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.

Openingstijden

GALERIE SPW59

Open op afspraak, M: 06-13187587,
ook s'avonds en in de weekends

Stuur een bericht naar "Alexa Hillen"