Galerie KuBra

Meer...
Expositie is afgelopen

Galerie KuBra: de Ontdekking

Tentoonstelling 09-03-2013 t/m 01-04-2013 > Den Bosch

Expositie van Stichting KuBra (Kunstenaars Uit Brabant)

Galerie KuBra opent op zaterdag 9 maart om 15.00 uur officieel haar deuren voor de expositie De Ontdekking, waarbij zeven kunstenaars hun werk zullen tonen. Mevrouw Marjorie van Geenhuizen, voorzitter Stichting Beheer Museumkwartier ’s-Hertogenbosch en consultant Kunst en Cultuur, zal de expositie openen. KuBra is de in februari 2013 geopende galerie van Stichting KuBra. Binnen deze stichting zijn circa 90 Brabantse kunstenaars aangesloten om samen op ontdekkingstocht te gaan om elkaar een podium te bieden, samen te werken en om de Brabantse kunst te stimuleren. Na de openingstentoonstelling, waar het bestuur zich presenteerde aan het publiek, is nu de beurt aan het eerste zevental om hun werk te laten ontdekken. Angelique Houtzager, Bea Key, Eduard Linders, Claartje van Oosterum, Tushi Nicolasen, Rob Zweerman en Leny de Vos – van Erp tonen een selectie uit hun uitgebreide oeuvre. Galerie KuBra, Hinthamerstraat 100, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch, 1ste verdieping. Expositie van 7 maart tot en met 1 april 2013. Tijdens de openingstijden van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars (1ste paasdag gesloten, 2e paasdag geopend). U bent van harte welkom.

Galerie KuBra

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Diversen

Een vaste stek in de hoofdstad van Brabant is een hele goede zet gebleken. De bekendheid van stichting KuBra is hierdoor sterk gegroeid in Brabant én ook daarbuiten. Het heeft ons nu weer nieuwe kansen geboden om intensiever samen te gaan werken met andere culturele partijen in ’s-Hertogenbosch.

Een pand waar al 20 jaar grafiekatelier Kurtface en galerie Ietsmooisaandemuur.nl zijn gevestigd. Kurtface staat zeer goed bekend in het culturele circuit, ook is hier een lijstenmakerij en kunstuitleen gevestigd. De expositieruimte van Ietsmooisaandemuur.nl maakt plaats voor KuBra. Grafiekatelier Kurtface, de lijstenmakerij en de kunstuitleen blijven gevestigd in de andere ruimtes!

Galerie KuBra heeft 2 mooie ruimtes op de begane grond met eigen ingang! Door de duurzame samenwerking met de andere partijen zullen er meer kansen en mogelijkheden gecreëerd gaan worden, denk hierbij o.a. aan het geven van demonstraties, workshops en lezingen.

Openingstijden

woensdag (onder voorbehoud) t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur
en op afspraak

Galerie KuBra Den Bosch
Galerie KuBra Den Bosch (2)

Stuur een bericht naar "Galerie KuBra"