Galerie KuBra

Expositie is afgelopen

KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ in de Steenfabriek te Gilze

Tentoonstelling 29-10-2017 t/m 05-11-2017 > Gilze
Galerie KuBra KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ in de Steenfabriek te Gilze
Galerie KuBra KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ in de Steenfabriek te Gilze (2)
Galerie KuBra KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ in de Steenfabriek te Gilze (3)
Galerie KuBra KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ in de Steenfabriek te Gilze (4)
Op zaterdag 28 oktober om 14.00 uur vindt de opening plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Kunstzinnige Verhalen’ , een feestelijke middag met diverse activiteiten. Voor het zevende jaar keren deze keer 12 Brabantse Kunstenaars terug in de Steenfabriek te Gilze. De expositie loopt van 28 oktober t/m 5 november 2017.

Een verhalende groepsexpositie met 12 eigenzinnige kunstenaars die zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Emerentia van Vroenhoven(Breda), Bets van Boxel(Waspik), Marion van Bergen(Zundert), Anjo Brohm(’s-Hertogenbosch), An Brzoskowski(Bakel), Marijke van Seters(Eindhoven), Marlene van Alphen(Etten-Leur), Jeanette van Dun(Vught), Tineke Holm(Haaren), Annette Schwartzmans(Tilburg), Simone Grootveld(Breda) en Mirjam Hopman(Drunen).
Galerie KuBra Den Bosch
Galerie KuBra Den Bosch (2)

Een vaste stek in de hoofdstad van Brabant is een hele goede zet gebleken. De bekendheid van stichting KuBra is hierdoor sterk gegroeid in Brabant én ook daarbuiten. Het heeft ons nu weer nieuwe kansen geboden om intensiever samen te gaan werken met andere culturele partijen in ’s-Hertogenbosch.

Een pand waar al 20 jaar grafiekatelier Kurtface en galerie Ietsmooisaandemuur.nl zijn gevestigd. Kurtface staat zeer goed bekend in het culturele circuit, ook is hier een lijstenmakerij en kunstuitleen gevestigd. De expositieruimte van Ietsmooisaandemuur.nl maakt plaats voor KuBra. Grafiekatelier Kurtface, de lijstenmakerij en de kunstuitleen blijven gevestigd in de andere ruimtes!

Galerie KuBra heeft 2 mooie ruimtes op de begane grond met eigen ingang! Door de duurzame samenwerking met de andere partijen zullen er meer kansen en mogelijkheden gecreëerd gaan worden, denk hierbij o.a. aan het geven van demonstraties, workshops en lezingen.

Openingstijden

woensdag (onder voorbehoud) t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur
zaterdag en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur
en op afspraak

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie KuBra"