TENT

Meer...
Expositie is afgelopen

Libia Castro & Ólafur Ólafsson - Asymmetry

Tentoonstelling 07-02-2013 t/m 05-05-2013 > Rotterdam
TENT Libia Castro & Ólafur Ólafsson - Asymmetry

Libia Castro & Ólafur Ólafsson - Asymmetry

TENT presenteert de eerste omvangrijke solotentoonstelling in Nederland van Libia Castro & Ólafur Ólafsson (Rotterdam/Berlijn). Hun overzichtstentoonstelling brengt video-, installatie-, geluids- en sculptuurprojecten uit de afgelopen tien jaar bij elkaar. Het werk van het Rotterdams-Berlijnse kunstenaarsduo kan gezien worden als een doorlopend onderzoek naar de wijze waarop het leven, de maatschappij en het individu worden beïnvloed door socio-economische en politieke factoren. De presentatie is samengesteld door gastcurator Adam Budak. Bij de tentoonstelling wordt een driedelig symposium georganiseerd (9 feb., 13 maart, 17 april).

TENT

  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat 50, de cultuurstraat van Rotterdam. TENT richt zich via haar uiteenlopende programmering op relevante ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij er speciale aandacht is voor actuele thematiek. Een bezoek aan TENT is de kennismaking met de actualiteit van de kunst in Rotterdam.

Openingstijden

Dinsdag - zondag: 11.00 - 18.00u.
Regelmatige avondopenstelling op donderdagavonden, zie TENT Events. Tijdens opbouw is TENT gesloten.

Aangepaste openingstijden 2013:
TENT is geopend op: Goede Vrijdag, Pasen, 5 mei (Bevrijdingsdag), Hemelvaartsdag, Pinksteren en 26 december (2e Kerstdag),

TENT is gesloten op: 30 april (Koninginnedag), 25 december (1e Kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "TENT"