TENT

Meer...
Expositie is afgelopen

Current Values

Tentoonstelling 24-04-2013 t/m 24-04-2013 > Rotterdam
TENT Current Values

Current Values

In de derde editie van Current Values, een serie avonden waarin kunstenaars, denkers, schrijvers en journalisten het begrip ‘waarde’ onder de loep nemen, staat de relatie tussen emoties en economie centraal.

Filosoof Sjoerd van Tuinen geeft een lezing over hoe menselijk emoties het gedrag op de markt beïnvloeden, kunstenaar Antonia Hirsch zet de invloed van sociale relaties op economische transacties uiteen, hoogleraar systeemfysiologie Maarten Frens spreekt een column uit over de fysiologische basis van menselijk gedrag en kunstenaar Hester Scheurwater vertelt hoe zij haar geld verdient.

TENT

  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat 50, de cultuurstraat van Rotterdam. TENT richt zich via haar uiteenlopende programmering op relevante ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij er speciale aandacht is voor actuele thematiek. Een bezoek aan TENT is de kennismaking met de actualiteit van de kunst in Rotterdam.

Openingstijden

Dinsdag - zondag: 11.00 - 18.00u.
Regelmatige avondopenstelling op donderdagavonden, zie TENT Events. Tijdens opbouw is TENT gesloten.

Aangepaste openingstijden 2013:
TENT is geopend op: Goede Vrijdag, Pasen, 5 mei (Bevrijdingsdag), Hemelvaartsdag, Pinksteren en 26 december (2e Kerstdag),

TENT is gesloten op: 30 april (Koninginnedag), 25 december (1e Kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Contact


TENT
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
Nederland
Tel: 010 - 413 5498

www.tentrotterdam.nl
154 dagen geleden bijgewerkt

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "TENT"