TENT

Meer...
Expositie is afgelopen

The Darkness Within

Tentoonstelling 14-11-2013 t/m 14-11-2013 > Rotterdam
TENT The Darkness Within

Elfie Tromp

The Darkness Within richt zich op manifestaties van de menselijke geest die voortkomen uit het onderbewustzijn. Duistere depressies, pseudowetenschappelijke fenomenen als in verbinding staan met het bovenzintuiglijke, paragnosie en bovennatuurlijke krachten zijn de thema’s van de avond. Hoe spreekt het onderbewustzijn en de onontdekte uithoeken hiervan tot de verbeelding? Schrijver Elfie Tromp geeft een performance lezing over paranormaliteit, kunstenaar Sandro Setola vertelt over de architectuur van de dood en gaat dieper in op het occulte in zijn eigen werk, en Silvia B. deelt haar visie op de menselijke beschaving.

TENT

  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat 50, de cultuurstraat van Rotterdam. TENT richt zich via haar uiteenlopende programmering op relevante ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij er speciale aandacht is voor actuele thematiek. Een bezoek aan TENT is de kennismaking met de actualiteit van de kunst in Rotterdam.

Openingstijden

Dinsdag - zondag: 11.00 - 18.00u.
Regelmatige avondopenstelling op donderdagavonden, zie TENT Events. Tijdens opbouw is TENT gesloten.

Aangepaste openingstijden 2013:
TENT is geopend op: Goede Vrijdag, Pasen, 5 mei (Bevrijdingsdag), Hemelvaartsdag, Pinksteren en 26 december (2e Kerstdag),

TENT is gesloten op: 30 april (Koninginnedag), 25 december (1e Kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Contact


TENT
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
Nederland
Tel: 010 - 413 5498

www.tentrotterdam.nl
129 dagen geleden bijgewerkt

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "TENT"