TENT

Meer...
Expositie is afgelopen

Radio Calling

Tentoonstelling 13-12-2013 t/m 15-12-2013 > Rotterdam
TENT Radio Calling

De opkomst van streamen via internet, podcasts en online platforms lijkt een opmerkelijke opleving in de belangstelling van kunstenaars voor radio teweeg te brengen. De weekendmanifestatie Radio Calling verkent in een mini-symposium, masterclasses en live radioperformances radio als instrument, platform en medium voor hedendaagse kunst.
Met o.a. Koen Taselaar, Jay Tan, Jeremy Evans, Remco Torenbosch, Jonas Lund, Sarah Tripp, performancekunstenaar Peter Fengler, kunstenaar en radiomaker Ernst Markus Stein, curator Huib Haye van der Werf, programmamaker Catherine van Campen en filosoof Marc Schuilenburg.

TENT

  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Installatie
  • Conceptueel

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt. De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat 50, de cultuurstraat van Rotterdam. TENT richt zich via haar uiteenlopende programmering op relevante ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst, waarbij er speciale aandacht is voor actuele thematiek. Een bezoek aan TENT is de kennismaking met de actualiteit van de kunst in Rotterdam.

Openingstijden

Dinsdag - zondag: 11.00 - 18.00u.
Regelmatige avondopenstelling op donderdagavonden, zie TENT Events. Tijdens opbouw is TENT gesloten.

Aangepaste openingstijden 2013:
TENT is geopend op: Goede Vrijdag, Pasen, 5 mei (Bevrijdingsdag), Hemelvaartsdag, Pinksteren en 26 december (2e Kerstdag),

TENT is gesloten op: 30 april (Koninginnedag), 25 december (1e Kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Contact


TENT
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
Nederland
Tel: 010 - 413 5498

www.tentrotterdam.nl
153 dagen geleden bijgewerkt

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "TENT"