Maxime -art

Expositie is afgelopen

Kwetsbare Houtskool-kunst in teken van emotionele groei

Tentoonstelling 18-02-2016 t/m 19-03-2016 > Epe
Maxime -art Kwetsbare Houtskool-kunst in teken van emotionele groei
Maxime -art Kwetsbare Houtskool-kunst in teken van emotionele groei (2)
Maxime -art Kwetsbare Houtskool-kunst in teken van emotionele groei (3)
Maxime -art Kwetsbare Houtskool-kunst in teken van emotionele groei (4)
Februari tot maart 2016 exposeer ik met mijn serie grote houtskooltekeningen in kunsthuis Kek. Tijdens deze 5 weekenden laat ik mijn persoonlijke en emotionele groei zien van het afgelopen jaar. Van frustraties en woede, isolement en vernieuwing kom ik uiteindelijk bij opleving. Elk van deze fases zijn vertaal in een grote houtskooltekening van 1,5×2,5meter met onderaan elke tekening een gedicht dit gaat over de getekende fase. Om de overgangen goed te tonen wordt elk weekend dat het kunsthuis open is, ingevuld met twee van deze tekeningen. Dit houd in dat er meerdere vertalingen van de desbetreffende emoties te zien zullen zijn.

Maar daar houdt deze steeds veranderende expositie niet op. Door kunstenaars uit te nodigen die verassend en contrasterend werk maken bij dezelfde emotionele fase van dat specifieke weekend, versterken en diepen we gezamenlijk de desbetreffende emotie uit. 3D kunst, tekeningen, schilderijen, tekst; het wordt allemaal afgewisseld. Dit zorgt voor een spannende expositie die vernieuwend en inspirerend is.

Hiernaast is het ook de bedoeling dat er interactie ontstaat met het publiek/toeschouwers. Hiervoor creëer ik samen met diverse inspirerende mensen verdieping-café’s die terug te vinden zijn in de planning hieronder. Tijdens deze avonden (en 1 middag) gaan we gezamenlijk nog dieper in de materie maar wel op een toegankelijke, persoonlijke manier. Alles om deze fases van emotionele groei samen te beleven.

meer informatie over het kunsthuis Kek

Ik ben een enthousiaste en gedreven beeldmaker. Naast illustraties bij teksten, grote tekeningen en beeldverhalen maak ik ook boeken, muurschilderingen en schilderijen.

2012 ben ik, cum laude, afgestudeerd aan ArtEZ, Hoge School voor de Kunsten in Zwolle, met illustratie als afstudeerrichting. Deze opleiding heeft mij geleerd om te ontdekken en kritisch te blijven op datgene wat ik maak, zonder de vrijheid van het maken te verliezen.

Ik maak zowel vrij werk als werk in opdracht.
Wilt u meer weten over mijn werk of heeft u vragen over wat ik beeldend voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op. Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden.

Op mijn website treft u een representatieve doorsnede van mijn werk aan. Ik wens u veel plezier bij het bekijken ervan.

Maxime van Amersfoort | art & illustrations

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 9.00-17.00uur
Zondag eventueel: 12.00-14.00uur

Contact

Maxime -art
Vuurdoornstraat 114
8171XH Vaassen
Nederland
Tel: 0610873081

www.maxime-art.nl

3005 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Maxime -art