Juul Smulders

Expositie is afgelopen

Beeldentuin Onder de Zeven Linden

Tentoonstelling 07-06-2013 t/m 09-06-2013 > Pijnacker

Groei & Bloei afdeling Delft organiseert op 8 juni haar jaarlijkse Open Tuinendag. Dit jaar zijn er 26 tuinen te bewonderen. 10 tuinen zijn gelegen in de omgeving van de Rotterdamseweg te Delft en 16 tuinen bevinden zich in Delfgauw. Voor informatie zie www.delft.groei.nl

De stal van boerderij "Onder de Zeven Linden" in Delfgauw is een van de vertrekpunten van de tuinenroute. Wij koppelen aan de zaterdagse Open Tuinendag de vrijdag en zondag. De tuinen, stal en kas vormen deze dagen tevens het decor voor een expositie van 18 kunstenaars met schilderijen en beelden.

Kom op 7, 8 en 9 juni genieten van de tuin, de kunst en de koffie met vlaai in de stal.

Open van 10.00 tot 17.00 uur Toegang bij “Onder de Zeven Linden” is gratis.

http://www.louisvdmeijden.nl/deelnemers_beeldentuin

Juul Smulders

Voor iedereen voor wie sfeer in de leef- en werkomgeving belangrijk is, en kleur wil geven aan het leven wil ik van de gebruiksruimte een inspirerende beleving maken. Romantiek, ontspanning, expressie en harmonie zijn kwaliteiten die ondersteund worden door vorm en kleur, die als een universele taal vertellen waar jij of je bedrijf voor staan.
De wanden van een ruimte zijn als het omhulsel van de degene die erin verblijft. Een klaslokaal, een slaapkamer, patio of entree hebben via hun architectuur hun functie gekregen. De kleur van een ruimte geeft ons de gevoelswaarde die wij eraan beleven.
Als muralist heb ik veel ervaring in het transformeren van ruimtes met muurschilderingen en decoratieve schildertechnieken. Zo is een oud postkantoor volledig omgetoverd tot een themahotel, vertellen muurschilderingen voor winkels en restaurants nu het verhaal achter hun product en zijn vele dromen van reizen en landschappen in woon- en slaapkamers verwezenlijkt.

Juul Smulders Pijnacker
Juul Smulders Pijnacker (2)

Stuur een bericht naar "Juul Smulders"