Amsterdam House of Arts & Crafts

Expositie is afgelopen

Lia Al - schilderijen

Tentoonstelling 26-11-2017 t/m 14-01-2018 > Amsterdam
Amsterdam House of Arts & Crafts Lia Al - schilderijen
LIA AL (WORMER 1955)

Na jaren verschillende schilderstechnieken en cursussen gevolgd te hebben schildert zij nu met acryl op doek of papier .
Nog een techniek waarmee Lia werkt is ecoline gecombineert met wasco en krijt.
De combinatie van ecoline, wasco en krijt geeft een verrassend eigen inzicht in de schilderijen dat zich vaak uit in frisse vrolijke kleuren.

De abstracte schilderijen zijn helder en licht waarmee Lia de kijker een blij gevoel wil meegeven.
Er zijn werken met natuur,strand en zonsondergang iets waar zijzelf ook altijd een goed gevoel bij heeft.
Haar doelstelling is dan ook met de abstracte schilderijen de mensen hun blik te laten verruimen en anders te laten kijken naar wat ze in eerste instantie in een schilderij waarnemen.

Omdat Lia schildert vanuit haar innerlijke, is schilderen vanuit een opdracht een bijzondere uitdagende ervaring voor haar.
Door met de opdrachtgever te praten in zijn of haar omgeving ontstaat er een gevoel van kleur en vormgeving.Dat inspireert om voor die persoon een schilderij te maken.
Op deze wijze heeft Lia verschillende opdrachten gemaakt voor speciale gelegenheden van mensen.

Ook is zij al enige tijd bezig met fotograferen, Voor bedrijven heeft zij met haar fotografie collages gemaakt , die zij kunnen verwerken in hun brochures of aan de wand tentoon stellen op aluminium of foretex.
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (2)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (3)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com

Amsterdam House of Arts & Crafts is een plek waar creatief ondernemerschap, cursussen, workshops, kunst en ambacht in hartje Amsterdam samenkomen.
Het is een inspirerende plek om te leren, creëren, werken en delen.

Amsterdam House of Arts & Crafts organiseert diverse creatieve cursussen en workshops. Ook verhuren we onze ruimtes aan creatieve ondernemers en kunstenaars. Zij kunnen de ruimtes gebruiken voor het organiseren van eigen cursussen, exposities, lezingen en meer.

Verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars werken in verschillende delen van het pand. Bekende machines en technieken worden gecombineerd met nieuwe inzichten en disciplines. Initiatiefnemer en ambachtelijk schoenmaker Esther van Schagen gelooft sterk in het delen van creativiteit en ideeën.

Wil je ook huren bij Amsterdam House of Arts & Crafts kijk dan op de website www.amsterdamhouseofartsandcrafts.com voor de beschikbare ruimtes en werkplekken.

Of informeer naar de mogelijkheden van het huren van onze expositieruimte en workshopruimte via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com of stap even binnen aan de Oudeschans 21.

Openingstijden

Amsterdam House of Arts & Crafts is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00-17:00.

Tijdens workshops en cursussen zijn we ook 's avonds, zaterdag en zondag toegankelijk.

  • Fotografie
  • Manifestatie
  • Design
  • Diversen

Stuur een bericht naar Amsterdam House of Arts & Crafts