Amsterdam House of Arts & Crafts

Expositie is afgelopen

Open Ateliers Nieuwmarkt

Tentoonstelling 12-06-2021 t/m 13-06-2021 > Amsterdam
Tijdens de Open Ateliers Nieuwmarkt die gehouden wordt in juni 2021 houdt Amsterdam House of Arts & Crafts open huis en nemen de kunstenaars en creatieve ondernemers die werkzaam zijn bij ons deel en tonen hun werk. In de expositieruimte wordt werk getoond van jonge kunstenaars uit de buurt.
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (2)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com
Amsterdam House of Arts & Crafts Amsterdam (3)
Foto expositie Stasja van Droffelaar

www.stasjavandroffelaar.com

Amsterdam House of Arts & Crafts is een plek waar creatief ondernemerschap, kunst en ambacht in hartje Amsterdam samenkomen.
Het is een inspirerende plek om te leren, creëren, werken, verblijven en delen. Amsterdam House of Arts & Crafts organiseert een scala aan activiteiten. Onze diverse en lichte vertrekken zijn ideaal voor het organiseren van cursussen, exposities, lezingen en meer. Verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars werken in verschillende delen van het pand. Bekende machines en technieken worden gecombineerd met nieuwe inzichten en disciplines. Initiatiefnemer en ambachtelijk schoenmaker Esther van Schagen gelooft sterk in het delen van creativiteit en ideeën.
Wil je ook huren bij Amsterdam House of Arts & Crafts kijk dan op de website www.amsterdamhouseofartsandcrafts.com/Spaces/ voor de beschikbare ruimtes en werkplekken.
Of informeer naar de mogelijkheden van het huren van onze expositieruimte en workshopruimte via info@amsterdamhouseofartsandcrafts.com of stap even binnen aan de Oudeschans 21.

Openingstijden

Amsterdam House of Arts & Crafts is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00-17:00.

Tijdens workshops en cursussen zijn we ook 's avonds, zaterdag en zondag toegankelijk.

  • Fotografie
  • Manifestatie
  • Design
  • Diversen

Stuur een bericht naar Amsterdam House of Arts & Crafts