Galerie Inkt Delft

Meer...
Expositie is afgelopen

40 kunstenaars OpFORMAAT 40x40

Tentoonstelling 04-12-2014 t/m 17-01-2015 > Delft
Galerie Inkt Delft 40 kunstenaars OpFORMAAT 40x40
Galerie Inkt Delft 40 kunstenaars OpFORMAAT 40x40 (2)

Wegens grote succes, organiseert Galerie Inkt Delft voor de tweede keer een tentoonstelling Op Formaat, met grafiek en unica van klein formaat. De afmeting van alle werken is 40x40 cm. Hieraan doen 40 kunstenaars mee. Derhalve biedt deze tentoonstelling een groot assortiment van zeer toegankelijke kunst.
Leuk om cadeau te doen, makkelijk om thuis een plaats te geven.

Naast kunstenaars die regelmatig bij Galerie Inkt Delft exposeren, neemt ook een aantal (voor ons) nieuwe kunstenaars deel aan deze tentoonstelling. Het geheel levert een prettige afwisseling: van figuratieve voorstellingen, gestileerde landschappen en stilleven, tot abstracte composities. De samenkomst van zoveel moois in zozeer verschillende manieren is een uitstekende gelegenheid voor elke kunstliefhebber.

Galerie Inkt Delft

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Ruimtelijk

Galerie Inkt Delft is gespecialiseerd in hedendaagse grafiek. Sinds augustus 1990 is de galerie gevestigd op de Choorstraat 29, in het oude centrum van Delft. Van circa 60 kunstenaars zijn er etsen, litho’s, zeefdrukken, lino’s en houtsneden permanent in stock. Inkt Delft houdt gemiddeld tien grafiektentoonstellingen per jaar, meestal in combinatie met een presentatie van klein ruimtelijk werk. Tevens is de Galerie Inkt Delft vertegenwoordigd op kunstbeurzen, en worden er, op verzoek, tentoonstellingen georganiseerd op andere locaties. Inkt Delft verzorgt eveneens de inrichting van bedrijven met (huur-)grafiek.

Openingstijden

Donderdag en vrijdag: 12.30-17.30 uur
Zaterdag: 12-17 uur
En op afspraak.

Contact


Galerie Inkt Delft
Choorstraat 29
2611JE Delft
Nederland
Tel: 015 2138650

www.inktdelft.nl
253 dagen geleden bijgewerkt

Galerie Inkt Delft Delft

Stuur een bericht naar "Galerie Inkt Delft"