huiskamergalerie yoHanneke

Expositie is afgelopen

KERSTEVENT OP DE SCHUTTERSVEST: KUNSTKADO / KUNST ONDER DE KERSTBOOM III

Tentoonstelling 07-12-2018 t/m 09-12-2018 > Mechelen
Voor een anders dan anders cadeautje tijdens de feestdagen ben je bij huiskamergalerie yoHanneke en het herenhuis van IXOR aan het juiste adres. “KunstKado” (herenhuis Ixor – Schuttersvest 75) en “KoK III – Kunst onder de Kerstboom” (huiskamergalerie yoHanneke – Schuttersvest 25) slaan de handen in elkaar en organiseren een gezamenlijk kerstevent.

Als bezoeker geniet je niet alleen van beeldend werk van een elf kunstenaars maar heb je tevens de gelegenheid om 2 heel mooie herenhuizen met karakter te bezoeken die anders niet voor publiek toegankelijk zijn. Een buitenkansje om kennis te maken met echt Mechels patrimonium!

In het herenhuis van IXOR vind je werk van Pol Spelmans, Greet Luyten, Marina Luyten en Martien Reynaert. In huiskamergalerie yoHanneke betreft het werk van Thijs Polfliet, Myriam Seghers, Kaatje Grauls, Josien Eulderink, Tania Verhasselt, Annemiek Hamelink en Liliane Van der Elst.

Beide herenhuizen liggen op wandelafstand van elkaar en bieden beeldend werk, geprijsd tussen de € 15 en € 150, in een breed scala aan technieken: textiel, glas, keramiek, sieraden in zilver en keramiek, fantasiejuwelen, grafisch werk, collages en assemblages.

De kunstenaars zijn afwisselend maar doorlopend aanwezig om je tekst en uitleg te geven. Ook doen we op zondag net dat extra stapje met kersthapjes en een gezellig muziekje om alvast in de sfeer te komen.
huiskamergalerie yoHanneke Mechelen
huiskamergalerie yoHanneke Mechelen (2)
huiskamergalerie yoHanneke Mechelen (3)

yoHanneke laat u graag genieten van uiteenlopende kunstvormen en toont u een blik in de huiskamer van een bijzonder mechels pand uit 1890 met origineel mechels houtsnijwerk en glas-in-lood.

Openingstijden

u bent van harte welkom op afspraak, per uitnodiging of tijdens de openingsuren van een lopende expositie.

Stuur een bericht naar "huiskamergalerie yoHanneke"