SBK KNSM

Meer...
Expositie is afgelopen

Nancy Lee

Tentoonstelling 14-06-2013 t/m 15-07-2013 > Amsterdam
SBK KNSM Nancy Lee

Red Carpet

De expositie wordt op 15 juni om 15 uur geopend. Iedereen is van harte welkom!

Nancy Lee (Hong Kong, 1969)
"Mijn werk is grafisch, met lijnen en rondingen, zich herhalende patronen, sterke kleuren en beweging. De beelden sluiten op elkaar aan, net zoals de gebeurtenissen in ons dagelijks leven.
Onze samenleving is in aanbouw. Het is op weg zijn identiteit te vinden op deze planeet en in dit universum.
Om dit idee voor mijzelf vorm te geven, reis ik over de hele wereld, als een modern burger. Met alle nieuwe uitvindingen en nieuwe technologieën, komt de wereld steeds meer samen en wordt alsmaar kleiner.

SBK KNSM

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

SBK KNSM is onderdeel van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam, dé toonaangevende specialist op het gebied van kunstverhuur, kunstadvies en kunstverkoop voor particulieren, bedrijven en instellingen.
SBK bezit ruim 55.000 unieke kunstwerken, die we verhuren en verkopen op 12 locaties in Nederland. SBK heeft als doel de maatschappelijke positie van kunstenaars te versterken en hoge kwaliteit kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen we door een aankoopbeslissing voor u als klant gemakkelijk te maken: al vanaf €5 of €10 per maand kunt u een kunstwerk uit onze collectie direct mee naar huis nemen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10-18u
Zaterdag en zondag: 11- 18u

SBK KNSM Amsterdam

Stuur een bericht naar "SBK KNSM"