SBK KNSM

Meer...
Expositie is afgelopen

Myungsu Seo en Siba Sahabi

Tentoonstelling 18-05-2014 t/m 22-06-2014 > Amsterdam
SBK KNSM Myungsu Seo en Siba Sahabi

Siba Sahabi. Uit serie Sherazade

SBK KNSM Myungsu Seo en Siba Sahabi (2)

Myungsu Seo

In deze tentoonstelling zullen werken getoond worden van Siba Sahabi uit de collectie SHEHERAZADE, ISTANBUL TWILIGHT en BETWEEN TWO RIVERS. Binnen haar werk laat zij een connectie zien tussen de oude culturen uit het Midden - Oosten en diens invloed op de Westerse cultuur.
Myungsu Seo studeerde in 2012 af aan de afdeling Glas van de Gerrit Rietveld Academie. Zij exposeerde vervolgens in het Glasmuseum Leerdam en in het ING House Amsterdam. Seo is gefascineerd door water. In een installatie van waterdruppels met water uit verschillende steden laat zij natuur en de stad samenkomen. De warmte doet het water verdampen en het licht laat het water leven. Het geheel is een serene installatie in de etalage van SBK KNSM.

SBK KNSM

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

SBK KNSM is onderdeel van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam, dé toonaangevende specialist op het gebied van kunstverhuur, kunstadvies en kunstverkoop voor particulieren, bedrijven en instellingen.
SBK bezit ruim 55.000 unieke kunstwerken, die we verhuren en verkopen op 12 locaties in Nederland. SBK heeft als doel de maatschappelijke positie van kunstenaars te versterken en hoge kwaliteit kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit doen we door een aankoopbeslissing voor u als klant gemakkelijk te maken: al vanaf €5 of €10 per maand kunt u een kunstwerk uit onze collectie direct mee naar huis nemen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10-18u
Zaterdag en zondag: 11- 18u

Contact


SBK KNSM
KNSM laan 307- 309
1019 LE Amsterdam
Nederland
Tel: 020-6201321

www.sbk.nl
150 dagen geleden bijgewerkt

SBK KNSM Amsterdam

Stuur een bericht naar "SBK KNSM"