ZOXX Gallery

Expositie is afgelopen

Back Seat (David Bradford)

Tentoonstelling 15-09-2013 t/m 30-11-2013 > Almere

Soms ontroerende, soms grappige maar altijd unieke beelden van de achterbank.

We tonen je in deze expositie de kortstondige familie van een taxichauffeur in het New York in het begin van het derde millennium.

"Ik had heel veel familie, maar vaak gedurende slechts korte tijd. Elke passagier op mijn achterbank maakte er kortstondig deel van uit. Door hen te fotograferen was ik in staat de relatie te verlengen..."

David Bradford voerde, in uiterste volharding, een meerjarenproject uit ten tijde van zijn werk als taxichauffeur. Hij fotografeerde iedere dag weer zijn stad en, vooral na de aanslagen van 2001, zijn passagiers.

ZOXX Gallery toont en verkoopt fotografie rondom Tijd en Ontdekking, van zowel gevestigde als aankomende getalenteerde fotografen.

ZOXX Gallery

  • Fotografie

ZOXX Gallery (Almere) is een jonge galerie gespecialiseerd in fotografie. Onze missie is het tonen van de rijkdom van het fotografisch domein, tot aan de periferie – en daar voorbij: intrigerend, soms mysterieus werk door internationale makers. Met observaties en experimenten als oorsprong is de collectie een vol schoonheid en eigenzinnigheid.

Openingstijden

zie website

Contact


ZOXX Gallery
Antiguastraat 27
1339KW Almere
Nederland
Tel: 036-5254981
E-mail: office@zoxx.com

www.zoxx.com
1179 dagen geleden bijgewerkt

ZOXX Gallery Almere

Umbra, door Julie Bourges

ZOXX Gallery Almere (2)

Candice, door Hamid Blad

Stuur een bericht naar "ZOXX Gallery"