ZOXX Gallery

Expositie is afgelopen

Fotoweek 2014: TIJD & ONTDEKKING

Tentoonstelling 12-09-2014 t/m 21-09-2014 > Almere
ZOXX Gallery Fotoweek 2014: TIJD & ONTDEKKING
ZOXX Gallery Fotoweek 2014: TIJD & ONTDEKKING (2)

Meer ontdekking in een thema rijk aan perspectief en eigenzinnigheid!

“Ik heb halve beurs gezien maar dit is de eerste stand waar ik gelukkig van word”. Een bezoeker op een recente kunstbeurs bekeek de collectie in onze stand en omschreef op deze manier haar ervaring. Ja, daarvoor kom je naar een beurs of expositie: geluk vinden, en schoonheid.

Na de opening van de galerie, nu driekwart jaar geleden, zijn we doorgegaan onze Tijd en Ontdekking collectie uit te breiden. Mooie kunstenaars zijn erbij gekomen, met allemaal een eigen achtergrond, een eigen stijl en, zoals we het graag zien, de juiste dosis eigenzinnigheid.

In de expositie voor De Fotoweek 2014 stellen we o.a. werk ten toon van een Italiaanse (Marika Bertoni) en twee Amerikaanse fotograaf-kunstenaars (Keith Sharp, Jim Kazanjian). ZOXX Gallery toont en verkoopt ook werk van David Bradford, Carles Carabí, Jon Cazenave, Margherita Cesaretti, Sergio Figliolia, Samuel Hense en Koichi Nishiyama.

ZOXX Gallery

  • Fotografie

ZOXX Gallery (Almere) is een jonge galerie gespecialiseerd in fotografie. Onze missie is het tonen van de rijkdom van het fotografisch domein, tot aan de periferie – en daar voorbij: intrigerend, soms mysterieus werk door internationale makers. Met observaties en experimenten als oorsprong is de collectie een vol schoonheid en eigenzinnigheid.

Openingstijden

zie website

ZOXX Gallery Almere

Umbra, door Julie Bourges

ZOXX Gallery Almere (2)

Candice, door Hamid Blad

Stuur een bericht naar "ZOXX Gallery"