Andrew Aue

Andrew Aue Rotterdam
Time to Change
TheatreArt 2016, Les Miserables, Enjolras
Andrew Aue Rotterdam (2)
Please don't Follow me
TheatreArt 2016, Hamlet
Andrew Aue Rotterdam (3)
Tomorrow for Me
TheatreArt 2014
Angel, RENT
Bronzen beeld met zilveren masker
Andrew Aue Rotterdam (4)
TheatreArt Design 2021

Something extraordinary can be composed in a concept, a tone, a sound, a colour or a description. The Art of the Theatre, TheatreArt.

TheatreArt bestaat uit schilderijen en objecten van internationaal beeldend kunstenaar Andrew Aue. Zijn tentoonstellingen zijn te zien in Nederland en Londen. De thuisbasis van TheatreArt.nl is het creatieve pand Gusto 45, Rotterdam.

Elk kunstwerk van Andrew komt voort uit passie voor het theater en musicals in het bijzonder. Hij laat zich leiden door de beweging van het spel, de ruimte van de tekst, de beleving van de muziek en de verleiding van de expressie. Zijn werken kenmerken zich door een lijnenspel van waaruit basisvormen ontstaan die met elkaar een figuratief beeld vormen. Het eindresultaat ontstaat door grenzen te verkennen en te verleggen, met als doel het voorzetten van de weergave. Iets buitengewoons dat buitengewoon gevat kan zijn in een compositie, in een concept, een toon, een klank, kleur of beschrijving, in een observatie. Er is sprake van opzet en herhaling. De uiting is vaak anders dan hij had gedacht en hij verrast zichzelf ook nog altijd. De kunst van het theater.

Openingstijden

Op afspraak

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst

Stuur een bericht naar Andrew Aue
Time: 0.016