Amber Houweling

Amber Houweling Utrecht
Ik ben Amber Houweling. Kunstenaar en ondernemer.  
Ik maak grote kleurrijke moderne en abstracte schilderijen op doek en digitale kunstwerken op de computer. Mijn kunst is een verzameling van uiteenlopende materialen en technieken. Ik verzamel mooie momenten uit het leven. Het schilderij dat ik maak groeit en ontstaat terwijl ik eraan werk. Het vertelt een verhaal. In elk schilderij geef ik een stukje van mezelf mee.
Ik maak gebruik van verschillende stijlen, zoals Street-art en moderne abstracte popart. Ik maak portretten. Je kan mij ook een opdracht geven. Ik maak schilderijen speciaal voor jou! Dit is precies wat je zoekt!
Ik geniet van mijn klanten, die mijn werk fantastisch vinden. Heerlijk om je eigen stijl te hebben, uniek te kunnen zijn en je eigen smaak te hebben.
Laat je raken door mijn kunst. Prachtige Moderne Schilderijen. Het is een compositie van verschillende ervaringen samengevoegd. Mijn schilderijen zijn vrouwelijk, hip, soms romantisch met bloesem en sweet pastels. Bloemen met gezichten. En een andere keer weer donker stoer met rechte vlakken.
Ik sta voor unieke kunst met passie en uitdaging. Belangrijk is, dat mijn schilderij bij je past. Een uniek speciaal schilderij. Ik help met het uitzoeken en het maken van de goede keuze uit mijn collectie.
Mijn stijl is nieuw, mixed media, graffiti, spray-paint, City street art, Dutch master paintings met felle neon kleuren. De schilderijen zijn divers en spannend.
Amber Houweling Utrecht (2)
Titel schilderij Painting, I Want To Be With You

Artist, kunstenaar Amber Houweling, Moderne kunst Utrecht | DOMCITYART UTRECHT

Afmeting schilderij op doek, 160 x 160 cm (lxb) Moderne kunst Utrecht

Groot Modern Schilderij, Original 160 x 160 cm. Moderne Hedendaagse Kunst.

Omschrijving schilderij, I Want To Be With You

Schilderij canvas Abstract Orange, Nude, Gold and Blue Beautiful Face.
Mixed media op canvas. 160 x 160 cm.

Met de vele rollen die ze vervult en toch zichzelf weet te blijven. Ze staat voor vrijheid. Voor ontwikkeling, uitdaging en vrijheid. Je eigen grenzen verkennen. De vlinder staat bij mij symbool voor verandering. De bloesem en bloemen staan voor natuur, voor mooie dingen om je heen, de liefde, de connectie. Kleuren staan voor verrassing, vernieuwing elke keer weer iets anders zien.

De nimf blikt vooruit. Turend door de weelderige vlinder verraadt ze levenservaring en doelbewustheid. De achtergrond wordt overwoekerd door goud en Japanse bloesem. In het middelpunt een vlinder, als representant van kracht. Kunst met Oosterse invloeden; deze nimf brengt werelden bij elkaar al was zij de personificatie van de vrede. In al haar charme heeft ze tegelijkertijd iets dierlijks, ze is een mix van agressie en loomheid. De roze bril is afgevallen. Ze ziet de toekomst helder voor zich. Ze daagt je uit. Ze daagt je uit jezelf te laten zien. She Wants To Be With You

Amber Houweling Artist ART statement 'Dramatic Aesthetics' OUT-OF-THE-BOX

“What do I do different? I stand for a world with more female artists and more female entrepreneurs. A world in which creativity, science and innovation play an important role. I stand for expressing what you think, daring to be yourself! Inclusivity. Everyone participates. Depth in art, quality, beauty. Freedom! Superpower, enjoy, passion, watch, learn, challenge. Speak out!

I get my inspiration from the journeys I make. I translate the experience and expression of different cultures in my work. I do this by showing faces and nature, filled with beautiful plants and animals. I like to collect beautiful things, to travel around. For me, painting is a way of expressing these insights and ideas.

The powerful visual language I use moves between figuration and abstraction. Modern, powerful, stylish, innovative and colourful. You immediately recognize this mix of different techniques and materials. By creating a dramatic tension, energy I want to challenge you to look at art and discover the different layers of the story. Unleash a sense of inspiring zest for life. I do this by using bright colors, neon. Street art and out-of-the-box with a special twist.

Tropical surreal vistas from distant travels with lots of greenery. I'll take you to another worlds. Imaginatively combined with flowers and women's faces, digital art, mixed media, photos and drawings.
Amber Houweling Utrecht (3)
Het schilderij is al verkocht| Kunst in Utrecht, Domcityart Utrecht

Titel, I'm in To You | Moderne Hedendaagse kunst, Schilderij Canvas/ Doek

ART Artist, Vrouwelijke Kunstenaar Amber Houweling, Utrecht, Holland

Afmeting van het schilderij 160 x 120 cm (lxb)

Extra Groot schilderij, Original Moderne Hedendaagse Kunst, Moderne kunst Utrecht.

Omschrijving, groot kunstwerk / Schilderij canvas, Abstract, Blossom, Beautiful, Face.
De nimf blikt vooruit. Turend door de weelderige cirkel verraadt ze levenservaring en doelbewustheid. De achtergrond wordt overwoekerd door groen en Japanse bloesem. Ertussen een vlinder, als representant van transformatie. Kunst met Oosterse invloeden; deze nimf brengt werelden bij elkaar al was zij de personificatie van de vrede. In al haar charme heeft ze tegelijkertijd iets dierlijks, ze is een mix van agressie en loomheid. De roze bril is afgevallen. Ze ziet de toekomst helder voor zich. Ze daagt je uit. Ze daagt je uit jezelf te laten zien. She is into you.

I’m into you is het eerste schilderij in een reeks vrouwelijke gezichten van de Utrechtse kunstenaar Amber Houweling. Bloesem bedekt het grootste deel van het gelaat, het onbedekte oog kijkt ons dwingend aan. Als toeschouwer verdrink je al snel in deze intrigerende blik. Een confetti aan kleur en techniek komt samen in dit werk, waarin tevens graffitiachtige elementen aanwezig zijn. Ook de rest van haar oeuvre is fantasierijk, uitdagend en elegant. Elk schilderij vertelt een ander verhaal, vaak verbonden aan een van de vele reizen die Houweling heeft gemaakt. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen zijn terug te vinden in haar werk. 

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. De ambacht en de passie, waarmee het kunstwerk tot stand is gekomen, zijn te zien. Het design is doorgeschilderd op de zijkanten. Dit geeft een mooi effect, wanneer je het schilderij vanaf de zijkant bekijkt. Daarnaast sluit het schilderij hierdoor prachtig aan op de muur, waaraan je deze hangt.

Details: Handgeschilderd schilderij op Canvas. Het schilderij is gespannen op een spieraam, waarvan de zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij is voorzien van een vernis beschermlaag. Wordt geleverd met ophangsysteem. Zo is het direct op te hangen. Kunstenaar Amber Houweling
Amber Houweling Utrecht (4)
Titel digitaal kunstwerk Utrecht, Neon SUN CITY. Domtoren Utrecht, foto kunst plexiglas,Moderne kunst Utrecht.

Kunstenaar Amber Houweling | Kunst Utrecht.
Digitale Fotoprint, fotokunst Utrecht op plexiglas. Urban streetart van de stad Utrecht met de domtoren.

DOMCITYART Utrecht
Inspirerende kunstwerken fotoprints Utrecht, voor aan de muur afgedrukt op plexiglas. Illustratie en mooie decoratie van kunstwerken voor de woonkamer. 

Je kunst wordt afgedrukt op plexiglas zo heb je geen lijst meer nodig. Er zit een ophangframe aan de achterkant. Zo hangt het kunstwerk iets van de muur. Dit geeft een heel mooi effect.
Tip! Maak je eigen galerie muur met verschillende kunstwerken. Veel mensen vinden de combinatie van meer schilderijen en digitale fotokunst prints leuk. Koop deze combinatie ook.

Art Artist | Kunstenaar Amber Houweling, Kunst in Utrecht
Een aantal keer per jaar zullen we onze kunstcollectie vernieuwen.

Productdetails kunstwerk Utrecht domtoren: Digitale kunst Utrecht, fotografie/ fotokunst op Plexiglas Utrecht.
Echte kleuren op je scherm kunnen enigszins afwijken van de geprinte versie. De scherpte van de fotoprint, die je koopt, heeft een hogere resolutie dan de fotoprint, die hier getoond wordt. Wat je hier ziet, is een showmodel.

Amber Houweling een bekende ART Kunstenaar uit de stad Utrecht. Haar pakkende kunstwerken en schilderijen hangen bij verschillende (online) galeries door heel Nederland. Haar werk staat o.a. in het vooraanstaande kunsttijdschrift “Vind” (geschiedenis, architectuur, kunst en antiek). Het kunstblad “Vind” heeft een samenwerking met de kunstbeurs Pan Amsterdam. Amber heeft op verschillende beurzen gestaan in Utrecht, Amsterdam, op de ADAF (Amsterdam Dutch Art fair) en in Eindhoven op de kunstbeurs. En heeft daarnaast bij grote bedrijven, zoals de Rabobank Utrecht, geëxposeerd.
Kunst en Utrecht staan voor haar centraal. Utrecht is echt een hippe kunstenaars stad. Het is een stad met een rijke cultuur, waar veel kunst te ontdekken valt. Even langs gaan bij het Centraal Museum, is natuurlijk een must. Maar een wandeling door de prachtige stad is zeker de moeite waard. Het wemelt van de leuke straatjes, hofjes, kunstateliers en terrasjes. In de avond is er de lichtroute door de stad, die je onder meer langs de verlichte Domtoren voert. Geweldig om te zien. Tevens zijn er een flink aantal leuke galeries om te ontdekken.
Ze maakt inspirerende moderne abstracte schilderijen. Groot en met veel kleur. Laat je uitdagen!
Helemaal hip zijn de grote moderne schilderijen van XXL-formaat. Geef je schilderij de ruimte en maak er een echte blikvanger van in je huis. Moderne Kunst aan de Muur met een keurmerk. Ze verzamelt mooie momenten, die ze verwerkt in haar schilderijen. Elk schilderij is uniek en vertelt een eigen verhaal. Storytelling in kunst. Het schilderij raakt je en laat je niet meer los. Je kan ook een persoonlijke opdracht geven voor het maken van een prachtig schilderij met jouw onderwerp.
Amber Houweling is een bekende kunstenaar uit Utrecht. Haar kunstwerken kenmerken zich door haar unieke stijl. Deze is modern, krachtig, stijlvol, vernieuwend en kleurrijk.
Deze mix van verschillende technieken en materialen herken je onmiddellijk. Hier hoef je geen kunstkenner voor te zijn. Ze heeft naast haar werkende leven veel gereisd over de wereld. Deze inspiratie, beleving en uiting van verschillende culturen, evenals Street art, zijn terug te vinden in haar werk.
Alle schilderijen, die ze maakt, zijn tijdloos. Het merk Domcity Art Utrecht staat voor elegante kunst van hoge kwaliteit. Met felle kleuren, neon, Street art en color blocking geeft ze een aparte twist. The look is soms industrieel met goud. Dit geeft een warmgevoel. Soms straalt een schilderij juist weer rust en ruimte uit. Maar er zijn ook tropische surreële vergezichten van verre reizen met veel groen. Haar werk neemt je mee naar een andere wereld. Fantasierijk gecombineerd met bloemen en vrouwengezichten, digital art, mixed media, foto’s en tekeningen. Soms met als hoofdthema de stad Utrecht verwerkt in een moderne compositie. Elk schilderij is uniek en geeft een andere beleving.
SHOP NU! Kunst het is belangrijk. Geniet! Geef jezelf het mooiste cadeau wat er is.
Geniet en maak er een mooi moment van. Kunst kopen is een belangrijk moment. Wil je een schilderij kopen? Kijk op www.domcityart.com voor de hele collectie. Wil je een schilderij laten maken? Ik werk ook in opdracht. Bepaal zelf de afmeting en de kleuren.
Bel me! Amber Houweling 0622699121.

Amber Houweling Artist, Kunst in Utrecht, ART statement 'Dramatic Aesthetics' OUT-OF-THE-BOX

“What do I do different? I stand for a world with more female artists and more female entrepreneurs. A world in which creativity, science and innovation play an important role. I stand for expressing what you think, daring to be yourself! Inclusivity. Everyone participates. Depth in art, quality, beauty. Freedom! Superpower, enjoy, passion, watch, learn, challenge. Speak out!

I get my inspiration from the journeys I make. I translate the experience and expression of different cultures in my work. I do this by showing faces and nature, filled with beautiful plants and animals. I like to collect beautiful things, to travel around. For me, painting is a way of expressing these insights and ideas.

The powerful visual language I use moves between figuration and abstraction. Modern, powerful, stylish, innovative and colourful. You immediately recognize this mix of different techniques and materials. By creating a dramatic tension, energy I want to challenge you to look at art and discover the different layers of the story. Unleash a sense of inspiring zest for life. I do this by using bright colors, neon. Street art and out-of-the-box with a special twist.

Tropical surreal vistas from distant travels with lots of greenery. I'll take you to another worlds. Imaginatively combined with flowers and women's faces, digital art, mixed media, photos and drawings.

Openingstijden

Bezoek op afspraak in Utrecht. Wil je een schilderij kopen? Kijk op www.domcityart.com voor de hele collectie. Wil je een schilderij laten maken? Ik werk ook in opdracht. Bepaal zelf de afmeting en de kleuren.
Bel me! Amber Houweling. Tel 0622699121.

Contact

Amber Houweling
Bezoek op afspraak stuur een app voor meer info
Utrecht
Nederland
Tel: 0622699121

www.domcityart.com

345 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Design

Stuur een bericht naar Amber Houweling




Time: 0.022