Galerie SPW59

Verwacht

Ode aan Peter Pontiac - Galerie SPW59

Tentoonstelling 31-05-2024 t/m 02-06-2024 > Haarlem
(2)
Presentatie werk en biografie van Peter Pontiac

Galerie SPW59 exposeert tijdens de Stripdagen werk van de in 2015 overleden schrijver Peter Pontiac en presenteert op vrijdag 31 mei de biografie van Pontiacs leven, geschreven door Jeroen Thijssen.
Peter Pontiac is een van de meest bewonderde Nederlandse stripmakers en illustratoren, ook in het buitenland. Zijn tekeningen zijn dynamisch, zijn verhaallijnen krachtig en tegelijk onvoorspelbaar. Hij leidde een leven van Sex & drugs & Rock & Roll, waarvan hij verslag deed in zijn beeldverhalen. Wereldberoemd in Nederland werd hij met zijn graphic novel Kraut, over het leven van zijn (behoorlijk foute) vader en zijn (onvoltooide) boek over de dood: Styx.

Boeken en werk van beiden is te koop tijdens het Stripweekend.

Galerie SPW59 is geopend vrijdag-zaterdag en zondag van 11-17 uur.
Je bent van harte welkom!

Galerie SPW59
Spaarnwouderstraat 59
2011AB Haarlem
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59




Time: 0.02