Charlotte Bogaert

Charlotte Bogaert Haarlem
Boek: 'De Meester van Haarlem' 2023
Charlotte Bogaert Haarlem (2)
'De Meester van Haarlem' afbraak uitbouw, bouw en nieuwe bewoners, 12 jaar fotografeerde ik dit gebouw

Het liefste fotografeer ik mensen in hun omgeving. Na een opleiding aan de Academie St. Joost in Breda heb ik me in 1991 gevestigd als zelfstandig fotograaf, al 25 jaar woonachtig in Haarlem. In de loop van de tijd heb ik me steeds meer toegelegd op mijn interesses: reportages, portretten en architectuur. Naast mijn opdrachten werk ik aan eigen projecten. Deze zijn vaak langlopend en uitgebreid.

Onlangs kwam het boek 'de Meester van Haarlem' over de metamorfose / verbouwing van een 100 jarig schoolgebouw tot woongebouw incl. persoonlijke herinneringen en foto's van de rijke historie, uit. Naar aanleiding van het boek waren er tentoonstellingen in het Noord Hollands archief en in ABC architectuurcentrum. Voor meer informatie zie mijn website.

Momenteel werk ik aan een multimedia presentatie van een fotoreportage over Annie die leefde met Alzheimer. Ik heb haar 8 jaar gevolgd in foto en film. Een fotoreportage over een kerkgemeenschap die hun kerk moet verlaten, een serie 'Achter glas', fotografeerde handschoenen die me toezwaaiden vanaf het asfalt, 'Koninklijke Wegen' is een boek over Nederland aan de hand van van 227 straten die naar Koning Willem-Alexander zijn genoemd (uitgegeven in eigen beheer, uitgeverij Kiek). En doorlopend fotografeer ik de Kust.
  • Fotografie

Stuur een bericht naar Charlotte Bogaert




Time: 0.021