Lisa Bakker-Schmidt

Lisa Bakker-Schmidt Callantsoog
Kunstenares Lisa Marie Schmidt
Lisa Bakker-Schmidt Callantsoog (2)
Infinite freedom
Lisa Bakker-Schmidt Callantsoog (3)
Lisa Bakker-Schmidt Callantsoog (4)

Natuur, kleur en pure expressie

Kunstenares Lisa Bakker-Schmidt maakt kleurrijke schilderijen met oog voor de bijzondere details in het leven. Over haar kunst zegt ze: “De mooie kleuren om ons heen, de vrijheid van vogels en vlinders of de prachtige details in de natuur – dat fascineert me. Een wandeling door Het Zwanenwater, een dagje op het strand of een meditatieve yogasessie – deze inspiratie is vaak het startpunkt voor mijn kunst. De schilderijen hebben een vrolijke, opgewekte uitstraling, ik noem het ook wel ‘kunst waar je blij van wordt’.”

Qua technieken werkt Lisa Bakker-Schmidt met verschillende materialen. Ze combineert acrylverf met aquarel, inkt, mixed media en collage. In haar schilderproces verbindt ze graag de vrijheid van intuïtief schilderen met de duidelijke principes van de beeldende kunsten. Terwijl ze schildert staan plezier en nieuwsgierigheid voorop. Zo ontstaan vele lagen verf over elkaar met verrassende elementen, wilde spetters en sterke contrasten. Samen vormen ze met elkaar kleurrijke schilderijen met abstrakte achtergronden en figuratieve details.

Lisa Bakker-Schmidt schildert al haar leven lang en heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Gaandeweg heeft dit geresulteerd in mooie series kunstwerken, een prachtig kinderboek en een gevarieerd aanbod aan lessen en schilderworkshops. Meer informatie over haar creatief bedrijf Atelier Blauw vindt u op www.atelierblauw.com

Openingstijden

Op afspraak en op woensdag 10-16 uur.

Contact

Lisa Bakker-Schmidt
Zeeweg 39
1759GT Callantsoog
Nederland
Tel: 0619986400

www.atelierblauw.com

534 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Lisa Bakker-Schmidt




Time: 0.024