Galerie Beeldbrengers

Laatste week

Dina de Vreeze, Henk Korenblik en Jannie Boezema

Tentoonstelling t/m 28-04-2024 > Emmer-Compascuum
Dina de Vreeze, Bargerveen
De komende weken laten drie regionale kunstenaars hun werk zien bij Beeldbrengers: Dina de Vreeze, Henk Korenblik en Jannie Boezeman. Er is een mooie expositie gemaakt met een combinatie van hun schilderijen, objecten van papier van maché en sieraden met zilver. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Dina de Vreeze schildert sinds 2003 en heeft jarenlang in Emmer-Compascuum schildergroepen begeleid. Ze schildert natuur en landschappen, zoals het Bargerveen. Maar zo af en toe komt er iets heel anders op het doek, dat hangt net af van de stemming van die dag.

Henk Korenblik uit Meppen (bij Zweeloo) is sinds 2008 ‘parttime kunstenmaker’. Met zijn fantasievolle ‘vreemde vogels’ en ‘vrolijke velden’ probeert hij het leven te kleuren. Hij maakt objecten in papier maché en ook schilderijen en aquarellen.

Jannie Boezeman is zilversmid en haar passie is het creëren van leuke sieraden. Ze combineert het bewerkte zilver met halfedelsteen, kraaltjes, knoopjes, oude bedeltjes enzovoorts. Al die vele onderdeeltjes zijn verzameld in grote sorteerdozen in haar atelier, klaar voor het volgende creatieve project.

Het is een plezier om alle creaties te bekijken. De werken kunnen gereserveerd worden om te kopen, de sieraden kunnen meteen meegegeven worden.

De expositie wordt op zaterdag 9 maart om 14.00 uur geopend. De exposanten zullen dan aanwezig zijn en vertellen graag iets over hun werk. Bezoekers zijn van harte welkom.

Meer informatie: https://beeldbrengers.nl/dina-de-vreeze-henk-korenblik-jannie-boezeman/

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers




Time: 0.02