16 (17)

Persoonlijk Coach omgeving Eindhoven en Eersel

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach | (Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Ti...

Persoonlijk Coach omgeving Eindhoven en Eersel

Coach Antoinette biedt persoonlijke coaching aan jongeren en volwassenen in de omgeving van Eindhoven en Eersel.
"Wanneer het leven moeilijk is en je graag vaker gelukkig zou willen zijn."

Mijn manier van werken is persoonlijk, kunstzinnig, dynamisch en spiritueel.

Dit betekent dat ik naast observatie en gesprek veel werk met ontspanningsoefeningen, visualisaties, creatieve - en beeldende middelen, beweging en spel. Denk hierbij aan tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, lichaamswerk, werken met voorwerpen en diverse spelvormen. Je gaat naast het gesprek ook op een andere manier aan de slag met jouw hulpvraag. Deze manier van werken doet een appel op het onbewuste, op jouw innerlijke bron. Hierin ligt waardevolle informatie opgeslagen waar je via het gebruikelijke gesprek niet of niet goed bij kan. Via ontspanningsoefeningen en visualisaties kan je er mee in contact komen. Je leert je weer afstemmen op jouzelf en leert weer luisteren naar je hart.

Dit alles betekent absoluut niet dat je kunstzinnig moet zijn om aan de coaching deel te kunnen nemen. Het is geschikt voor iedereen die graag aan zichzelf wilt werken. Ik geloof dat ieder mens in wezen creatief is.

Iedere volwassene draagt een innerlijk kind met zich mee. Werken met dit innerlijke kind, werkt helend. Het kunstzinnig werken leent zich hier bij uitstek heel goed voor.

Locatie: Atelier Mostheuvel 12, Wintelre, dicht bij Eindhoven en Veldhoven.
Dagdeel en tijd: In overleg op maandag, donderdag of vrijdag 9.30 - 11.30 of 13.30 - 17.00 uur. Ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

Voor wie?:
Voor ieder die het gevoel heeft in het donker te zijn en het licht niet vinden kan. Voor ieder die graag wat vaker gelukkig zou willen zijn.
Voor wie vast zit in bepaalde emoties en worstelt met zichzelf.
Ook mensen met een burn - out en/ of mensen die hoog sensitief zijn begeleid ik graag.

Graag begeleid ik zowel jongeren als volwassenen die moeite hebben om zichzelf staande te kunnen houden in onze samenleving en daardoor niet gelukkig zijn. Bijvoorbeeld bij een depressie, gevoelens van minderwaardigheid, diep verdriet, angst, gedragsproblemen, een leeg gevoel, maar ook als "je even niet zo lekker in je vel zit".

Tarief:
intake 45 minuten: gratis, mag ook per telefoon
consult van 60 - 90 minuten: € 75,00

Voor meer informatie of een individueel coachingstraject neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk op onderstaande website.

www.antoinettedonkers-dekker.com

09-11-2022 t/m 09-11-2023

Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Tilburg ) Diversen
Als coach, help ik jou graag op weg om jouw licht weer te vinden, om terug te komen in jouw kracht.

Antoinette Donkers-Dekker, "Believe", 2017
Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach ( Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best, Tilburg ) Diversen (2)
Ontdek je innerlijke kracht.
Hoe ziet jouw innerlijke panter eruit?

Stuur een bericht naar Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar en coach
Time: 0.031