Beeldende kunst voor ouder en kind(eren)

Aicheline Everts | (Almere)

Beeldende kunst voor ouder en kind(eren)

Goed nieuws voor iedereen die een leuk en creatieve activiteit zoekt om samen met hun kind(eren) te doen. Binnenkort starten we met speciale workshops voor ouder en kind bij De Blauwe Reiger in Almere Haven.
We starten met een eerste blok van 6 weken teken- en schilderen, de lessen zijn zo ontworpen dat iedereen, ouder en kind, die nog nooit een potlood in hun handen hebben gehad er plezier aan zullen beleven. Het is de bedoeling dat we na de eerste 6 weken doorgaan met weer een blok van 6 met andere soort kunstwerken. Zo ga je leren dat kunst niet per se mooi hoeft te zijn. Bij kunst gaat het vooral om het effect: het moet je raken of aan het denken zetten. Je moet het ervaren!
The Seasons Art Class Almere is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar jullie je hele leven plezier van gaan hebben. Het wordt beslist een leuke ervaring die jullie nooit zullen vergeten en altijd zal koesteren!

De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kind(eren) te stimuleren en/of te versterken. Samen kun je een hoop Lol beleven en tegelijkertijd bouwen aan het vertrouwen. Het is ook een prachtige kans om te kijken wat je het leukste vindt om te doen, of waar je talent ontdekt wordt!

Gedurende deze 6 weken zullen we 3 verschillende mediums onderzoeken:
Potloodtekenen, oliepastelkrijt, schilderen met acrylverf en de bijbehorende technieken.
Stap-voor-stap begeleiding en lessen in de basistechnieken met de fijne kneepjes van het vak die jullie nodig hebben om mooie kunstwerken te creëren.
Na 6 weken hebben jullie (ouder en kind) tenminste 5 originele kunstwerken helemaal zelf gemaakt, van ellipsen tot verbluffend mooie zeegezichten, waar jullie veel plezier aan gaan beleven.
Het pakket is voor 6 weken, een keer per week op de zaterdagochtend 11:00-12:30 uur.
De kosten bedragen €17,50 per les per paar (1 ouder en 1 kind), dus totaal € 105,00 en het is strippenkaart systeem, dus ook als je een keer niet kan is je geld niet weggegooid!
Het concept is samen met een ouder, maar een kind kan ook alleen komen en is van harte welkom dan zijn de kosten €10,00 per les!
Het merendeel van het materiaal, zoals verf, penselen en pastel zal worden verstrekt door ons. Alleen wanneer we een combinatie van bv kopje en schotel gaan beschilderen moeten jullie die zelf meenemen!
Voor meer informatie
aicheline@schilderlessen-almere.nl
of bel ons op: 06 12715969

Wat is nou mooier om gezamenlijk een aantal kunstwerken te maken !

29-10-2022 t/m 29-04-2023

Aicheline Everts ( Almere ) Cursussen
Aicheline Everts ( Almere ) Cursussen (2)

Stuur een bericht naar Aicheline Everts
Time: 0.013